2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044440 بازدید | 684389 پست
سلام عزیزم من شما رو یادمه تابستون تو تاپیک بودی فکر کنم مام میرفتی نه؟ گروهی نیست بچه ها همینجان خی ...

لیلا چی شد خبر دارین باردار شد؟ خیلی دوست دارم بدونم ولی آیدیش رو ندارم

دلم خون هر روزم شده گریه ،ای کاش نمیرفتم ،از اول باید میرفتم یا عارفی یا حیدر، پشیمونم ،نزدیک ۵۰ میلیونم رفت هوا، کلی داروهای خارجی که دیگه پیدا نمیشه خودت میدونی، کلی مکمل خارجی که اصلا نیست و همه اینا رفت هوا

اون از لاله که منفی شدم و الکی الکی بدون اطلاعات قبلی رفتم پانکچر و نمیدونستم باید مکمل بخورم اینم از مام که جنین بی کیفیت دارم، فقط ۳ تا جنین گرید آ دارم اونم از دو تا پانکچر.

ورم معده گرفتم ،دیسکام زد بیرون، صفرا و کبدم داغون شد چون خیلی مکمل خوردم و خیلی هورمون زدن بهم و آخرشم این، حالا هفته دیگه انتقال دارم و توکلم به خداست واسم دعا کنین من ۶ ساله تو این مسیرم

منه بدبخت، رفتم مام دو بار پانکچر شدم تو یه سال، کلی هورمون خوردم بعد بدنم ضعیف شد کلا دیسک کمر و گر ...

انشاءالله این هفته با نصر انتقال میدی و مثبت میشی عزیزم چقدر این راه سخته الان چند تا جنین داری مام با چه کیفیتی؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبیم عزیزم نینی هم کولیک داره خیلی خودشو جمع میکنه گریه میکنه طفلی ....به سلامتی ایشالا دیگه چیزی ن ...

خداروشکر

ای بابا الهی بگردم طفلک این کولیک چیه هم بچه ها و هم مادرا رو گرفتار کرده متاسفانه اکثر بچه ها هم دارنش

انشاالله هرچه زودتر خوب بشه من شنیدم معمولا تا ۴ ماهگی هست و بعدش خیلی بهتر میشن...

ممنون عزیزم،،،اگه بر اساس ان تی باشه که خوبه واقعا حداقل رشد واقعیش به ۳۸ هفته کامل برسه راضیم...

خدا نکنه. انشالله به خدا اینقد خستم از انتظار خیلی محتاجم به دعاتون

خدا خودش جواب خستگیاتو بده و با یه ازمایش مثبت همش از تنت بره بیرون

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
منه بدبخت، رفتم مام دو بار پانکچر شدم تو یه سال، کلی هورمون خوردم بعد بدنم ضعیف شد کلا دیسک کمر و گر ...

آخی عزیزم میدونم منم دوبار پانکچر شدن خیلی پروسه سختیه 

حالا این جنین هات رو با انرژی مثبت انتقال بده گلم انشالا که میگیره الان ابن سینا راضی داره ولی عارفی مثل اینکه مثل قدیم وقت نمیزاره بچه ها راضی نبودن 

واا چجوری حواسشون به جواب آزمایش همسرت نبوده دکتر کی بوده؟ منم مام میرم همون جلسه اول آزمایش اسپرم و ...

نصر بود، اصلا دقت نکرد گفت اوکیه گفت اصلا نمیخواد مکمل بخوره

باز من عقل کردم کلی مکمل خارجی دادم و پانکچر اول رو انجام دادیم ،جنین افتضاح شد گفتم چرا تازه معلوم شد به خاطر دی اف ای بالا و مورفو صفر.

گفتم اشکال نداره بردم اورولوژی خودشون تو مرکز خودشون دکتر اطرج، خودش نامه نوشت که از بیضه بگیرن و یا دو بار نمونه بگیرن ،اما تو پانکچر دومم اینکار رو هم نکردن ،بهشون پیام دادم گفتم این که دیگه دکتر مرکز خودتون بود چرا حرفش رو گوش ندادین گفتن نه دکتر اطرج تو تیم ما نیست 😅😅 یعنی از حرص میخندمااا، آخه دکتر اطرج تو مرکز مام هست و نامه مینویسه میزاره تو پرونده اما اینا میگن تو تیم ما نیست، الان چه جوابی باید داد نمیدونم ،بعد گفتن ۸ تا تخمک بالغ و عالی داشتی اما ۴ تا جنین شد😅😅

بعد دیسکم زد بیرون چند روز بعد پانکچر ،رفتم ام آر آی لگن دادم یهو دیدیم ۲ تا فولیکول بزرگ یادشون رفته تخمک کشی کنن و مونده تو رحمم، یعنی روز پانکچر به جای ۹ تا تخمک میتونستن ۱۱ تخمک بگیرن، اینو کجای دلم بزارم آخه

لیلا چی شد خبر دارین باردار شد؟ خیلی دوست دارم بدونم ولی آیدیش رو ندارم دلم خون هر روزم شده گریه ،ا ...

بله عزیزم حدودا ماه پیش زایمان کرد 

جنینت گردیش خوبه که عزیزم انشالا توام دو هفته دیگه خبر مادر شدنت رو بهمون میدی 

انشاءالله این هفته با نصر انتقال میدی و مثبت میشی عزیزم چقدر این راه سخته الان چند تا جنین داری مام ...

ایشالله

پانکچر اولم ۶ تا جنین که فقط یدونه گرید آ دارم بقیه رو بریز دور 

پانکچر دوم ۴ تا جنین دارم که فقط ۲ تا گرید آ دارم بقیه رو بریز دور

خود جنین شناس هم صحبت کردم گفت کلا ۲ تا درست و حسابی داری و الان اونو برام باز میکنن

نصر بود، اصلا دقت نکرد گفت اوکیه گفت اصلا نمیخواد مکمل بخوره باز من عقل کردم کلی مکمل خارجی دادم و ...

خدا لعنتشون کنه منم اسفند مام پانکچر شدم هیچی جنین برام تشکیل نشد یه بارم رویان پانکچر شدم اونجام یدونه جنین ضعیف فقط پول میشناسن ما آدم نیستیم 

نصر بود، اصلا دقت نکرد گفت اوکیه گفت اصلا نمیخواد مکمل بخوره باز من عقل کردم کلی مکمل خارجی دادم و ...

ای خدا چجوری میخوان جواب خدا رو بدن با این همه سهل انگاری! پولمون که هیچی جونمون هم برای دکترا ارزش نداره 

تورو خدا یکم آروم باش انتقالت رو با توکل به خدا انجام بده خدا بزرگه 

وااای من روزی دوتا سه تا میخورم عاشق موزم😢😢😢😢😢

منم می خوردم عزیزم هیچ اشکالی هم نداره...نمیدونم چرا ما انقدر به خودمون عذاب میدیم مگه موز زعفرونه که نخوریمش

تازه من پلو زعفرونی هم می خوردم...نگران نباش اصلا