2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست
سلام دوستان ، من هم مثل شما میخوام از تیرماه وارد سیکل میکرو بشم ولی یکم نسبت به دکترم مردد شدم توی ...

منم ابن سینا میرم. به سلامتی عزیزم دکترت کیه؟ من دکترم طرازی بود ولی ایشون هیچ وقت شانس من مرکز نبود ولی خیلی دکتر ماهریه. بعد با دکتر طاهری ادامه دادم که اونم خوب بود بیشتر دکتراش خوبن ذنوبی. انصاری. ظفردوست.طرازی اینا میگن خوبن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسای که انتقالشون منفی میشد دوباره میخواستن شروع کنن با همون دکترشون ادامه میدادن یا دکترشون عوض میک ...

بنظرم خوبه که حداقل دوبار با یه دکتر انجام بدی الان دکتر من میدونه چه داروهایی چه دوزایی مصرف کردم و چه نتیجه ای گرفتم برای بار دوم میتونه تغیرات بده من اگه منفیشم تا دوبار پیش یه دکتر میرم بعدش عوض میکنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
الهی عزیزدلم بمیرم برات, کاملامیفهممت چه خوبه اینجابهمدیگه میگیم من همش فکرمیکردم شانس منه همسرم غرم ...

من خودمم معذب میشم.من ازاون سوسولاش نیستم .میدونی حتی پولای خودمو خرج میکنم.اصلا ازش پول نمیگیرم.خودم تنها میام و میرم.چندجا ماشین عوض میکنم.تنهایی داروهامو میخرم.تنهایی واسه تزریقات میرم.سونو .دکتر.

گاهی نمیفهمه تو دلم چه غوغایی.

اون نهایت روز اخر میاد که اسپرم بده.

الان قراره یه روز هتل بمونیم.کل هتلهای اطرافو گشتم توی بلد که ارزون پیدا کنم.آخرین قیمت شد هتل اووین ۳۳۰ تومن.طرف انقلاب.

درد ما خیلی غم سنگینیه.بخصوص درد من.

😉

کسای که انتقالشون منفی میشد دوباره میخواستن شروع کنن با همون دکترشون ادامه میدادن یا دکترشون عوض میک ...

نه عزیزم چون در بهترین حالت ۴۰ درصد شانس مثبتی هست. دکتر باید بدونه چه داروهایی استفاده کرد دفه بعدی چیز دیگه بزاره. اگه دکتر عوض کنی دوباره از نو روتین معمول شروع میشه

خدایا شکرت
مهگل جان همسر منم این مشکل داره بهش دارو و امپول دادن قرار ۲ماه دیگه ivfکنم بنظرتون نمیشه ؟؟شما چرا ...

انشاءالله بشه عزیزم خدا بخواد میشه عزیزم من خودمم تخمک بیکیفیت و دلیل تشکیل نشدن جنین بیشتر بخاطر کیفیت پایین تخمک منه شما اگه تخمک خوب باشه برات کلی جنین انشاءالله تشکیل میشه 

الهی عزیزدلم بمیرم برات, کاملامیفهممت چه خوبه اینجابهمدیگه میگیم من همش فکرمیکردم شانس منه همسرم غرم ...

من کلینیک که میرم میبینم همه با شوهرسون.بعد شوهرشون چقد نازشونو میکشه.سریع میرن کارت میکشن.یا همش کنارشونن.ولی واسه ما دیگه کار از اینجور چیزا گذشته.

ترجیح میدم بااتوبوس برم تا ماشین شخصی

لامصب محدودیت هست

ادم از جریمه ها میترسه.

من الان انقدر کرایه میدم.

😉