2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044607 بازدید | 684400 پست
[QUOTE=190043863]عزیزم من همیشه و همه جا به یاد بچه های این تاپیک هستم و آرزومه که اونام مثل من به خ ...

سلام نه چه اشکالی داره من که می خوردم کله پاچه...درکل من همه چی می خوردم جز زعفرون و جیگر و زرشک

تازه روز پنجم انتقال پلو خوردم زعفرونی کلی هم زعفرون داشتا تازه بعد خوردنش عذاب وجدان گرفتم که نکنه چیزی بشه

من حتی به غذاهام ادویه هم میزدم برخلاف حرف خیلی از بچه ها که میگن نباید زد...سخت نگیر خدا بخواد هیچ چی نمیتونه باعثشه که بچه نیاد تو دلت

انشاالله هفته دیگه با یه بتای مثبت و تپل بیای و خوشحالمون کنی🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها میشه سوال منو جواب بدین... شوید پلو برای ماها ک ای وی افی هستیم کلا بده یاخوب؟؟بخورم مشکلی ندا ...

شوید جزو غذاهای قاعده آوره عزیزم بهتره اوایل بارداری خورده نشه یا اگه هم میخوری خیلی کم باشه...

سلام کسی بیداره کمکم کنه....برای درمان یوبست چی بخورم؟؟امروز تستم مثبت شده... دیروز تاحالا خ مغذرت ...

سلام عزيزم، بازم تبريك♥️ 

آلو خورشتي رو بزار داخل آب، بعد بخور

روغن زيتون

سالاد

زردآلو

گلابي

براي من فقط گلابي و آلو جواب ميده

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی عزیزم آخه میگن تخمک باید ۲۳باشه .درسته؟؟؟ من اطلاعاتم ضعیفه. شما باردارید؟ 

تخمک باید بین ۱۸ تا ۲۲ میلی باشه انشاالله برای شما تا اون موقع میشن هنوز چند روز مونده تا شنبه نگران نباش...

عزیز باید پشت سر هم انجام بدی تا انشالله به نتیجه برسی توی آی وی اف و میکرو هر بار فقط بین سی تا چه ...

اره تهران 

نمیدونم ....سنم زیاد شده فاصله افتاده هزینه زیاده نمیدونم چکار کنم 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
عزیزم شما اطلاعاتتون خیلی خوبه من اینایی که گفتی سر در نیاوردم  یعنی نمی دونم خوبه یا نه   ...

آخی عزیزم خودتو درگیرش نکن 

و جای نگرانی هم نداره

خیالت راحت هر کدوم از فاکتورای آزمایش ایمنی و انعقادی یکمی بالاتر از حد نرمال باشه با یه قرص قابل کنترله و اصلا جای نگرانی نیست.  

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره تهران  نمیدونم ....سنم زیاد شده فاصله افتاده هزینه زیاده نمیدونم چکار کنم

میدونم عزیزم خیلی سخته

همه مون کم و بیش همین مشکلات رو داریم

هم نگران سن هستیم هم هزینه و هم انتخاب مرکز و...

چاره ای جز صبر و آرامش نداریم متاسفانه❤ به هیچی فکر نکن فقط شرایطت اوکی شد انجام بده به سن هم توجه نکن چون باعث استرس میشه. بسپارب خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میدونم عزیزم خیلی سخته همه مون کم و بیش همین مشکلات رو داریم هم نگران سن هستیم هم هزینه و هم انتخا ...

ممنون از حرفای قشنگت 

خدا صدای دل ما رو بشنوه الهی

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
مردی هست تو این راه غر نزنه؟ بابا من با چشم دیدم مرده ایراد از خودشه باز غر میزنه قربونت برم  ...

خخخ دقسقا همسرمنم ازهموناست که مشکل ازخودشه اماغرمیزنه که ول کن هرموقع خداخواست😁😁وای دقیقا درست میگی باید اینجوری سرشو گرم کنم تانتونه حرفی بزنه بگم میخوام هرطورشده نی نی عشقمون روببینم😍😍😍

توکل بخدا,خیلی گلی ممنون از راهنماییت😊😘

عیدتمممم مبارک باشه البته که توامسال عیدی خوبی ازخداگرفتی خداروشکر

سلام کسی بیداره کمکم کنه....برای درمان یوبست چی بخورم؟؟امروز تستم مثبت شده... دیروز تاحالا خ مغذرت ...

عزیزم مبارک باشه 

روش بارداریت چی بوده ؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
مرسی عزیزم آخه میگن تخمک باید ۲۳باشه .درسته؟؟؟ من اطلاعاتم ضعیفه. شما باردارید؟ 

من ۱۲ پریودم ۲۲ بود سایزشون. خب تا روزی که که بخوای پانکچر بشی رشد میکنه فدات شم. فعلا روز ۵ انتقال هستم  انشالله که خدا بخواد و منم الان مامان شده باشم. نگران نباش رشد میکنن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤