2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044458 بازدید | 684390 پست
اره خدایی خیلی مهربونن و ساده و مهمون نواز تعریف دکترت و از کی شنیدی که به خاطرش اومدی اینجا؟ من چو ...

از خواهرم شنیدم بعد یه روزی که رفتم مطبش از مریضاش پرسیدم خیلی راضی بودن.قربونت برم گلم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من شیراز دکتر ددی هستند ایشون اعتقاد ندارن گفتن اگه دوست داری برو اصفهان انجام بده عدد آپکای م ...

بایدازمایش کراس مچ انجام بدید،عدد من 5.0بود،دکتر گفت باید انجام بدی ،بیشتر برای افرادی که سقط خودبخودی بدون علت دارن،سیکل نا موفق  میکرو 2بار داشته باشن انجام میدن،روش قطعی نیست،یک روش علمی جدید هست.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
راستی موقع انتقال امپول هاچ سی جی هم داخل رحم تزریق کردن گفتن که تحقیقاتی شده در مجلات خارجی که تأثی ...

انشالله که تاثیر خوبی داشته باشه واسه من اینکارو نکردن.تا روز پنج حتما دیگه لانه گزینی کرده

انشالله که تاثیر خوبی داشته باشه واسه من اینکارو نکردن.تا روز پنج حتما دیگه لانه گزینی کرده

وای خدا کنه حسابی چسبیده باشه.ان شاءالله برا سما هم مثبت بشه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
مرسی عزیزم آخه میگن تخمک باید ۲۳باشه .درسته؟؟؟ من اطلاعاتم ضعیفه. شما باردارید؟ 

نه عزیزم من کلا دوتا تخمک داشتم روز پانکچر یکی ۱۸ بود و یکی ۲۱ به لطف خدا هردو برام جنین شد مهم کیفیته هرچند سایز خیلی مهمه

انشالله که چسبیده و مامان شدی برات دعا میکنم .قربونت برم گلم دعام کن

ممنونم عزیزم.ان شاءالله شما هم زود زود مامان بشی

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
داخل رحم يا دور ناف؟

داخل رحم عزیزم.آمپول خالی کرد داخل رحم موقع انتقال.

سلام خوبی میگم هزینه هاشهید بهشتی چقده؟شنیدم خییلی مناسبه نسبت به مشتاق

سلام‌عزیزم.بله خیلی هزینه ها کمتره.ببینید دیگه  شش هفت تومن کمی بیشتر یا کمی کمتر.ولی نسبت به مشتاق خیلی مناسب تره