2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما مشکلت چی بوده؟ 

خودم هيچي، فقط همسرم تحرك كم و مورفو پايين. 

البته خودم كم كاري تيروئيد دارم كه قرص ميخورم از آذرماه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
 یه دونه کیست بیشتر تو سینه ام نیست، قبلا که رفتم چکاپ گفتن فیبروکیستیکه، قبل از تخمک کشی از دک ...

من سه چهار تا ریز دارم، رفته بودم سونو قبلا ، ولی برام فالو اپ ننوشته بود، حالا اگر انتقالم منفی شد میرم چکاپ

فداات بشم عزیزم قسمت نبود ، انشالله یه بار دیگه تلاش میکنم ولی واقعا کم آوردم 🙄 پس این آزمایش به چ ...

واقعا برا منم سواله این پاتولوژی برا چیه. برا منم خارج رحمی ک داشتم داده بودن اونجا بعد ک جواب اومد فقط تایید کرد ک خارج رحمی بوده. اخه ینی چی. اینو خودمونم میدونستیم دیگه. کاش میشد حداقل علتی چیزی مشخص میشد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی گلم دکتر طرازی دید چیزی نگفت ولی تو گوگل زدم نوشته برای کروناست حالا نمی فهمم یعنی چی بالاست&nb ...

عزیزم گوگل که غلط ترین اطلاعات رو میده اگر بیس پزشکی نباشه خیالت راحت کرونا نیست 😉 😉 😉 

این آیتم مربوط به ایمونوگلوبولین ترشحی هست و در تمام ماها وجود داره حالا چرا بالاتر از رنج هست و اینکه اهمیت داره یا نه هیچی نمی‌دونم 

با دید مثبت بهش نگاه کن خوشگلم اینا هر کدوم یه قدمه واسه مامان شدنت اصلا ازین ناراحت نباش که هر روز ...

اره راست میگی ها درسته, ای جانم عالییع اصلا عالی فدای نی نی نازت. 

اخه میدونی همسرم چون غرمیزنه منم کم طاقت شدم😉

بچه ها ی سوال تو برگه فریزجنینام نوشته تقسیم ۴سلولی یعنی جنینام نتونستن ب ۶ سلولی و۸سلولی برسن وضع ...

خواهرم خواهرم به کجا چنین شتابان 😅😅😅😅 نه عزیزم اینا دو روزه هستن و قطعا در رحم همون جور که خودت هم درست حدس زدی بقیه مراحل رو طی میکنن 

ان شاالله که کلی بچه ناز نازی از اونها قسمتت بشه 😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲

[QUOTE=190165027]عزیزم به حرف دکترت گوش کن گلی حتما دلیلی داره برای فشار 15 به بالا دارو  میدن ...

عزیزم اغلب همون انوکسا رو تا آخر ادامه میدن 

اصلا مهم نیست 😉 😉 😉 😉 هر کدوم دکتر صلاح بدونه عاااااااااالیه و خیالت راحت 

عزیزم شما تو ازمایش ایمنیتون ازمایش iga هم داشتید میشه عددش رو ب من بگید برای من  860بود دکترمم ...

عزیزم چک کردم

یه فاکتور هست بنام

Anti_Tissue Transglutaminase _IGA  

عددم ۳.۹ هست و رنج نرمال ازمایشگاه (نگاتیو) کمتر از  ۱۲.۰ هست.

نت نوشته بود: این تست برای تشخیص بیماری سلیاک هست

بیماری سلیاک‌ (Coeliac disease) یا اسپروی سلیاک یک اختلال خودایمنی روده باریک با زمینه ژنتیکی یا ارثی می باشد. در این بیماری گوارشی پرزهای روده باریک آسیب دیده و در جذب مواد اختلال پیدا می کند.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم شما تو ازمایش ایمنیتون ازمایش iga هم داشتید میشه عددش رو ب من بگید برای من  860بود دکترمم ...

رنج نرمالش مگه روبروش مشخص نشده؟ اگه عدد ازمایشت بالاتر از نرمال باشه با یه علامت مثل ستاره یا مثلا فلش به سمت بالا علامت گذاری میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببخشید گلم که دیر جواب میدم دیروز افطار مهمون داشتم بعدشم شب بیمارستان  همراه جاریم بودم برا هم ...

خواهش میکنم عزیزم خسته نباشی حسابی مشغول بودی

چه خوب که اول بررسی کردی و برای انتقال عجله نکردی. 

همین نکات باعث عدم لانه گزینی میشه و متاسفانه دکتر زنان توجه نمیکنه

انشالله خوب بشی و زودتر انتقال بدی

ممنونم از جوابت