2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044762 بازدید | 684409 پست
دکتر علیرضایی صبح ها هستن و مظلوم فرد بعداز ظهرها 

پس نمیتونی تو یه روز بری مگه اینکه بری خونت دوباره بعداظهر بری میگم قبلا دکتر علیرضایی بودن بعدازظهرها هم ولی الان دیگه فقط صبح تا ساعت یک اینا فک کنم هستن.

مگه تهران نیستی شما؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
کلا چند نی داشتین مگه؟ وای چقد زیاد 😥 یعنی ۳ تومن از قبل و ۴۶۰۰ هم روز انتقال؟ 

کلا چهارده تا جنین بستگی به تعداد جنینات داره دیگه باز خداروشکر 💙💚❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیز دلم ان شالله طبیعی باردار بشی با یک معجزه . ایمنی و انعقادی و هیسترو انجام میشه. بعد میرن ...

من هچینگ هم انجام داده بودن برام ایمنی انعقادی هم داده بودم میمونه هیسترو  نمیدونم اینو پیشنهاد بدن بهم یا نه.

ممنونم از دعای خیرت ایشالله ، ایشالله هرکی بچه میخواد خدای مهربون به راحتی بهش بده انتظار خیلی دردآوره.

آره عزيزم دفعه سومم هست، مشكل فقط تحرك كم همسرم و مورفو پايين. ايندفعه gcsf تزريق شد برام و جنين هام ...

عزیزدلم انشالله دفعه آخره و ثمره سختیاتو اینسری خدا میزاره تو دلت بعدم با بغل کردنش به آرامش کامل میرسی.منم دقیقا مشکلمون همین ضعیفی اسپرمه.  هیسترو  براتون نکردن؟ آیا تو هیسترو مشکلات رحم مشخص میشه مثلا؟یعنی اگه رحم خدای نکرده مشکلی داشته باشه تو عکس رنگیم معلوم نی باید حتما هیسترو کنن اخه من عکس رنگیم اوکی بوده. خیلی نگرانم نمیدونم منم اینسری که انجام بدم میشه سومین بار میگن تا سه نشه بازی نشه ایشالله برای منو شما هم همین باشه عزیزم😊😉

از وقتی انتقالم منفی شد از خواب غذا افتادم باز از دوباره شروع کنم همش ترس نشدن دوباره دارم احساس میک ...

ببین تا حالتو خوب نکردی پا تو این مسیر نذار

باید به این باور برسی که میشه

بگو میشه

تو هر لحظه اینو با خودت تکرار کن که میشه

گذشته ها گذشته بذارش کنار

به خودت برس بدنتو آماده کن بسم الله بگو و شروع کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من ٢٨ ام ضخامتم ١٠/٧ بود اره كفت سه خطي  به همه گفته سه خطي  شنيدم ٤٠٠ نَفَر انتقال د ...

400نفر چیه دختر روزی 400تا وحشتناک شلوغهههههههههههههه.. خدا رحم کنه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزدلم انشالله دفعه آخره و ثمره سختیاتو اینسری خدا میزاره تو دلت بعدم با بغل کردنش به آرامش کامل می ...

انشاالله عزيز دلم، مرسي از دعاي قشنگت، انشاالله شما هم آخرين باري باشه كه انجام ميدي و تموم بشه دوران انتظار😍 من خودم عكسم نرمال بود، هيسترو و خراش كه سري قبل انجام دادم، دكترم گفت يه سپتوم خيلي كوچيك داشتي كه وقتي برداشتمش، بالاي رحمت خيلي باز شد. ميگفت مثل لباسي كه درزش رو باز ميكني. هيسترو اگه بشي ضرر نداره. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من ٢٨ ام ضخامتم ١٠/٧ بود اره كفت سه خطي  به همه گفته سه خطي  شنيدم ٤٠٠ نَفَر انتقال د ...

نه کسی که خطی نبوده نگفتن الان دوستام 4نفر بودیم فقط بمن گفت تازه نشونمم داد 3خطی شو

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
آبجی گلام رفتم آزمایش دادم گفت جوابش بعدازظهر آماده میشه 

اي جااانممم، انشاالله مثبتي عزيزم🌷🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اي جااانممم، انشاالله مثبتي عزيزم🌷🤲🏻

فدات بشم با دعای خیرت عزیزدلم

خدا عیدیشو بده بهمون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍