2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044754 بازدید | 684409 پست
بچه ها ی سوال تو برگه فریزجنینام نوشته تقسیم ۴سلولی یعنی جنینام نتونستن ب ۶ سلولی و۸سلولی برسن وضع ...

عزيزم وقتي ميخوان فريز كنن، جنين ها رو دو روزه يا سه روزه فريز ميكنن، بعد كه تاريخ انتقالت مشخص ميشه، آزمايشگاه از فريز درمياره و جنين داخل محيط آزمايشگاهي رشد ميكنه تا به مرحله اي برسه كه مناسب باشه براي انتقال.

نگران نباش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی عزیزم 

خواهش ميكنم عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آمپول پروژسترون براچی میدن؟

من فعلا انتقالی نداشتم ولی تا جایی که میدونم بین سه تا پنج روز قبل از انتقال جنین تجویز میشه. پروژسترون هورمون زنانه ست.

یکی از کاربرداش پایداری آندومتر (پایداری ضخامت دیواره رحم) هست و کمک میکنه جنین در جدار رحم بمونه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم برامن ۳ روزه ان یعنی ۸سلولی؟

آره عزیزم جنین سه روزه ۶ تا ۸ سلولیه

بهتره تعداد سلولاش متقارن (عدد زوج) باشه یعنی ۶ و ۸

وگرنه جنین سه روزه ی ۷سلولی هم هست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخه من ازجنین اهدایی میخوام استفاده کنم یعنی واقعا مشکلی ندارن خیلی نگرانم

ازشون بپرس كه چندروزه فريز شدن. توي چند روز، تقسيم سلولي اين شده. 

كاش با جنين شناس صحبت كني، به كارت جنين و تلفني اكتفا نكن بنظرم

من که می خوام از راه دور بیام اینطور چیز ها برام سخته حالا پیش اطرج نوبت داریم بریم یک بار هم تو وات ...

اصلا اینطور نیست عزیزم

دکتر همسر من اطرج هست و خودم علیرضایی

اصلا هم نگفتن که باید برید پیش مظلوم فرد

الکی به خودت استرس نده و پیش دو تا دکتر نفرست همسرتو

عزیزم کجا انتقال دادی؟؟ 

شما چه روزی انتقالت بود؟ جنینات چندتان وچندروزه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شما چه روزی انتقالت بود؟ جنینات چندتان وچندروزه؟

من رویان 7 ارديبهشت انتقال دادم.. یدونه جنین پنج روزه.. من یکم درد پریودی دارم. گاهی وقتا هم زیر دلم تیر میکشه ک بیشتر شب هاست