2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
نوبت های مظلوم فرو تا ۱۹ خرداد پر هست اما من چند روز دیگه نوبت دارم ؟؟

اگر روزی که بری پیش دکتر علیرضایی دکتر مظلوم فر باشه هماهنگ میکنن همونروز میری نگران نباش پیام بده ازشون بپرس یا ز بزن مرکز ببین اونروز که وقت داری دکتر مظلوم فرد هم هستن یا نه بعد بگو شرایطو شاید تلفنی اصلا برات اوکی کردن خود منشی ها.

شایدم به دکتر علیرضایی بگی همون دکتر اطرج میری چیزی نگن اصلا. من خیلی خوب نمیدونم گلم ایناشو 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من جواب میدم ولی به من میگفتن احتمال مثبت شدن تو بهترین حالت ۴۰ درصد ما می گیم تکرار کنید تا ...

بله کاملا درسته شانس انشالله یاری کنه ولی شنیدم بعد دو یا سه بار منفی یه کارهایی هم شاید پیشنهاد بدن مثلا ازمایش ایمنی انعقادی  که البته من اینارو قبلا انجام دادم حتی آز ژنتیک هم انجام دادم و خداروشکر مشکلی نداشتم نمیدونم دیگه گفتم شاید هیسترو  کنن یا کارای اینطوری نمیدونم واقعا....

حالا انشالله هفته آینده وقت میگیرم میرم دکترم ببینم چه نظری داره التماس دعا گلم انشالله بحق علی و اولادش آخرین انتقالت باشه و با همین مامان بشی مامان نی نی سالم و صالح.

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله کاملا درسته شانس انشالله یاری کنه ولی شنیدم بعد دو یا سه بار منفی یه کارهایی هم شاید پیشنهاد بدن ...

ممنون عزیز دلم ان شالله طبیعی باردار بشی با یک معجزه . ایمنی و انعقادی و هیسترو انجام میشه. بعد میرن برای کارهایی مثل خراش و اینا که هنوز در حد تئوریه و تایید نشده. درخواست هیچینگ دادم گفت جنین شناس لازم بدونخ خودش انجام میده.

خدایا شکرت
چرا دیر ضخامت بالا نمیره از کی باید پروژسترون بزنی؟؟ 

والا چي بگم از ٢٣ ام بايد بزنم رحمم هم گفت سه خطي شفاف  من به دكتر پيام دادم گفتم ضخامتم اينقدره تا ٢٣ ام بالاتر نميره انتقالم ٢٨ امه جواب داد كه  استرس   نداشته باشين   ولي يكي از بچه ها ضخامتش ١٢/٥ بود دكتر بهش كفته بود خيلي خوبه وانتقالش ٢٥ ام افتاد

سلام دوستای گلم یه سوال دارم اونایبکه تو بارداری انوکسوپارین مصرف میکردند دکترشون اونو به هپارین از هفته 36 تغییر داد ؟؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم منکه موقع رابطه همیشه این حس ها رو دارم 😁😁😁

چرا؟

😬😄😄

دقیقا همینجوریه ک من گفتم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چرا انتقال ندادن برات؟ با داروهای خارجی کلا ۴ تا تخمک داشتی؟ راستی جنیناتون کیفیتشون چی بود گلم

بله عزیزم من ذخیره تخمدانم نیمه دو بار پانکچر هر بار ۴تا تخمک بیشتر نداشتم کیفیتشون ab هست خودم فرش نخواستم