2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044702 بازدید | 684403 پست
ممنون از راهنماییت عزیزم  انشالله میری و سری بعد حتما به امید خدا مثبتی

انشالله توکل به خدا ممنونم از دعای خیرت. گلم من فکر میکنم با توجه به شرایط همسرتون به شما پیشنهاد قرص و اقدام طبیعی رو میدن چون بمنم  که شرایط همسرم  بدتر از همسر شما بود پیشنهاد سه تا شش ماه اقدام طبیعی با لترزول رو دادن ولی من خودم قبول نکردم حتی دکتر جنتی که دکتر همسرمم بود همین حرفو زده بود بهمون ولی من دیگه صبر نداشتم و بنظرم با شرایط همسرم نشدنیه و وقت تلف کردن حتی دکتر مردان مام هم گفت میتونید شانستونو با طبیعی امتحان کنید ولی من گفتم وقت تلف کردن بیهوده نمیخوام من قبلا تلاشامو  کردم و نشده حالا با قرص لترزول هم نمیشه ولی همسر شما خداروشکر حرکت آ دارن انشالله گلم طبیعی بزودی غافلگیر شی و اصلا تو راه سخت ای وی اف نیفتی خدا دامنت بزودی سبز کنه

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله توکل به خدا ممنونم از دعای خیرت. گلم من فکر میکنم با توجه به شرایط همسرتون به شما پیشنهاد قر ...

عزیزدلم منم مثل شما طاقت ندارم الان دو ساله که تمام راه هارو رفتیم وحرکت از ۲۵ به ۵ رسیده دکتراحسان اطرج  تو مرکز مام خوبه؟؟؟

عزیزدلم منم مثل شما طاقت ندارم الان دو ساله که تمام راه هارو رفتیم وحرکت از ۲۵ به ۵ رسیده دکتراحسان ...

به ما اون یکی دکتر رو گفتن متاسفانه اسمشون خاطرم نیست قبل وارد شدن به سیکل میفرستن پیش دکتر مردان خودشون اون یکی دکترشون فک میکنم جز تیم نصر هستن احتمالا به شما هم بگن یک ویزیت پیشش بشید.

مرسي عزيزم يعني خودت تو خونه ديكه نزدي؟

خواهش گلم روز انتقال نه از فرداش آمپولارو خونه زدم. انشالله بری و جواب مثبت بگیری گلم بیای خوشحالمون کنی الهی خواسته دلت بزودی برآورده بشه گلم.

به ما اون یکی دکتر رو گفتن متاسفانه اسمشون خاطرم نیست قبل وارد شدن به سیکل میفرستن پیش دکتر مردان خو ...

من پیش دکتر اطرج نوبت گرفتم یعنی بدون نوبت هم میفرستن پیش دکتر اورولوژی یا باید نوبت داشته باشی؟؟