2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044499 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله فکر میکنم جنین‌های بلاست رو هچینگ هم خودشون میکنن باتوجه به اینکه من این درخواست رو نداده بودم و ...

عزيزم من از ماما خواستم هجينك كنن گفت جنين شناس تصميم ميگيره تازه كفتم تو پرونده عم ثبت كنين ديگه نميدونم  نوشت يا نه، راستي روز انتقال خودشون پروژسترون ميزنن يا بايد خودمون تو خونه بزنيم 

من خ ب دکترم اصرارکردم بیهوشی گفت اصن لازم نیست..ولی خ حس خوبی بود وقتی جنینارو گذوشت داخل گریه کردم ...

اگه نترسی خب خیلی بهتره میتونی با دکترتم صحبت کنی من تا خداستم سوال بپرسم بیهوش شدم تا هوش اومدمم دکتر رفت😂انشالله که جنیناتمحکم بهت چسبیدن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنونم افتاب خانم,  حتما,شرمنده یک سوال دیگه ممکنه دکتر با ویزیت فقط به قرص و امپول بسنده کنن؟ ...

فکر کنم بیمه قبول نمیکنن آزاد هست فقط می تونی فاکتور بگیری از بیمه مقداری از پولتو دریافت کنی

دکتر عارفی آزمایشگاهی رو خودش معرفی میکنه رو قبول داره باید از منشی میپرسیدی اسماشون رو

آره گفت اسماشون رو بهار و خسرو شاهی و ونک و چندتا دیگه ک خصوصیت زنگ زده گفتن ۳ونیم تا ۴تومن میشه والا خیلی زیاده اینقد من نمیتونم

پس این فکر کنم شانس رو بالا میبره  جاهای دیگه هزینه جدا گونه میگیرن

شانس که بله بالا میبره چون کمک میکنه جنین راحتر از پوسته جدا بشه فکر میکنم جایی که لازم باشه خود جنین شناس هچینگ میکنه. هزینه من انتقالم 4.600 شد دیگه نمیدونم به ریزش توجه نکردم اصلا برگه ای که آخر ترخیص دادنو نخوندم گلم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
 عزيزم من از ماما خواستم هجينك كنن گفت جنين شناس تصميم ميگيره تازه كفتم تو پرونده عم ثبت كنين د ...

نمیدونم من حرفی نزده بودم صدرصد این چیزا مربوط به جنین شناس میشه من اونجا خیلیارو دیدم هچینگ براشون کرده بودن بدونه اینکه خودشون درخواستی داده باشن.

بله پروژسترون زدن خودشون 

در اندک من تویی فراوان یارب..
درد نداشتی ؟ من سر iui کلی درد میکشیدم برای همین خیلی میترسم

نه فقط مستانه م خ پر بود بعدش فوری بهم لگن دادن گفتن بلند نشو تایکساعت

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
اگه نترسی خب خیلی بهتره میتونی با دکترتم صحبت کنی من تا خداستم سوال بپرسم بیهوش شدم تا هوش اومدمم دک ...

مرسی عزیزم...اره شنیدم وقتی باسونو جای مناسب پیداکرد ب دستیارش گفت بزار اونم بسم الله گفت گذوشت بعددکترم گفت به به جاشووون عالی شد دیگه باید بگیرن انشالا

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻