2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044061 بازدید | 684356 پست
عزیزم ممنونم  بهار خانم باتوجه به اینکه شرلیطم طوریکه که واقعا دلم میخاد دو قلو باردار شم, &nb ...

اره عزیزم توivf دوقلو زایی ممکنه . شرایطتون به دکترتون بگید بررسی میکنه و بهتون میگه چند درصد احتمال داره بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم جواب دادین مشاوره هم قبلش میدن,  چون من مستقیم بخام ivf کنم اشکالی نمیگیرن و اینکه یه ...

عزیزم هزینه که به صورت جدا گونه مثلا جلسه اول میری فقط سونو و ویزیت ۵۲۰هزینشه بعد آزمایش های لازم که فکر کنم یک میلیون یا دو تومان و هزینه داروها ۳ یا ۴ تومان بعد عمل پانکچر ۹ میلیون ۴ تومان هزینه انتقال

عزیزم وقتی درمان شروع میشه حدودا ۱۴ روز تا تخمک کشی طول میکشه بعد اگه وضعیت رحم خوب باشه ۳ الی ۵ روز بعد انتقال میدن ولی معمولا جنین رو فریز میکنن و دو ماه دیگه انتقال میدن عزیزم

زنگ بزنی به مرکز فکر کنم داخلی ۲ را بگیری مشاوره رایگان داره 

عزیزم مرکز مام مرکز ناباروری هست اول زنگ میزنی با یک دکتر متخصص نوبت می گیری قبل ivf  باید آزما ...

ممنونم افتاب خانم,  حتما,شرمنده یک سوال دیگه ممکنه دکتر با ویزیت فقط به قرص و امپول بسنده کنن؟ چه بیمه هایی رو قبول میکنن؟ 

نیلدا تیکرت مباک انشالله روزی بیاد به سلامت بغلش کنی و تیکرت برسه به (تبریک )

مرسی از دعای قشنگت عزیز دلم

الهی یه معجزه ازونا که جنسیتشم باب دلته نصیبت بشه بیای منو تگ کنی، اصلا دنبال ivf هم نری😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
با کلی دارو و تقویت مورفو همسرم از صفر شده بود ۲ دیگه تصمیم گرفتیم بریم ivfکنیم قبل عید با لاهوتی وی ...

عزیزم منم حرکت اسپرم همسرم ۵ هست تعداد و مورفو خوب هست منم نوبت گرفتم تا برم ببینم چی میگه

کاش یکی ازخانمها کمکی بده,      

عزیزم اگر مشکلی ندارید واقعا چرا میخوای ای وی اف کنی، الان بچه های این تاریک یا مشکل باروری دارند( خانم یا اقا)، یا تعیین جنسیت برای بچه دوم میخوان بکنن

این همه دارو، استرس، و...

خیلی سخت تر از اون چیزی هست که فکرش رو الان میکنی

ممنونم افتاب خانم,  حتما,شرمنده یک سوال دیگه ممکنه دکتر با ویزیت فقط به قرص و امپول بسنده کنن؟ ...

عزیز دلم منم اولین بار هست که می رم 

مشکل شما چی هست؟؟

اگه قبلا تمام راه هارو رفتی راهش ivf هست 

و اگه خودت بخوایivf صد در صد انجام میدن

شاید هم مشکلتون جوری باشه که واقعا با دارو حل شه دیدم خانمهایی که چند سال بچه دار نشدن و رفتن پیش یه دکتر خوب و بعد یک ماه طبیعی باردار شدن

یعنی تو مرکز مام تمام جنین هایی که می خوان انتقال بدن رو هچینگ میکنن؟؟؟

بله فکر میکنم جنین‌های بلاست رو هچینگ هم خودشون میکنن باتوجه به اینکه من این درخواست رو نداده بودم و خودشون این کارو کرده بودن

در اندک من تویی فراوان یارب..
2810