2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
سلام  بچه ها سمر آزمایش داده؟؟ کسی ازش خبر داره نرسیدم بخونم تایپ خیلی فکرم درگیر سمر جون  ...

متاسفانه منفی شدم انشالله که هم خودت هم سمر و هممون مامان میشیم به زودی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمر جان این سری هچینگ و پی ار پی انجام ندادی؟ چند تا جنین داری الان؟

گلم هچینگ روتین مام هست و انجام داده بودن برام.

پی آر پی  نه انجام نداده بودم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
گلم هچینگ روتین مام هست و انجام داده بودن برام. پی آر پی  نه انجام نداده بودم

یعنی نیازی نیست به دکتر بگم که برام هچینگ کنن؟

به نظرت عکس العمل دکتر علیرضایی چیه وقتی ازشون بخوام برام دارو زیاد بنویسن و پی ار پی کنن؟

به خدا ادم میترسه حرف بزنه این دکترا ناراحت شن 

یعنی نیازی نیست به دکتر بگم که برام هچینگ کنن؟ به نظرت عکس العمل دکتر علیرضایی چیه وقتی ازشون بخوام ...

نه من نگفته بودم هچینگ و خودشون انجام داده بودن. 

دکتر علیرضایی اصلا اعصبانی نمیشن نمیدونم روش پی ار پی رو قبول دارن یا نه چون هنوز اصلا این روش اثبات نشده. حرفاتو راحت بزن گلم دکتر هم نظر خودشو بهت میگه. دارو کم نمیدن گلم حتی یبار بمن گفتن ما از هایپری اینجا نمی‌ترسیم که بخوایم بخاطرش دارو به کسی کم بدیم ما از هایپری نمی‌ترسیم چون مهارش میکنیم . این حرفی بود که خودشون بمن زده بودن.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام من دوتا سقط داشتم یکیش ۸هفته یکی ۱۸هفته ک دومی هیدروپس هم شده بود و دوتاشون ایست قلبی رفتم دکتر ...

عزیزم من شنیده بودم بیمارستان بقیه الله و سازمان انتقال خون کنار برج میلاد آزمایشای ایمنی و سی دی مارکرا  رو با هزینه خیلی پایینی انجام میدن بازم تماس بگیرید بپرسید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم من شنیده بودم بیمارستان بقیه الله و سازمان انتقال خون کنار برج میلاد آزمایشای ایمنی و سی دی ما ...

اي جااااانم كه تيكر بارداري گذاشتي😍😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بالايي ١٣ هفته پاييني ١٢ هفته و ٥ روز عزيزم

اي جوووونم، انشاالله به سلامتي بغلشون ميكني😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

دوستان از مشهد کسی اینجا هست؟؟؟؟؟؟؟ لطفا منو ریپلای کنین🌹

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام گلم مشکل شماچیه؟چندسال اقدامی؟این بار سوم پانکچرهست؟ قبلا چندتا تخمک دادیید.؟

سلام عزیزم

اندومتریوز داشتم و چسبندگی لوله. پارسال واسه اندومتریوز دارو مصرف کردم و درمان شد. قبل عید طبیعی باردار شدم که خارج رحمی شد که سقط کردم.

پانکچر بار اول سال۹۷ ،با پرگووریس ۳تا تخمک که دو تاش جنین شد. سال ۹۸با سینال۸تا تخمک که ۸تا جنین شد. 

انشالله این بار با هاش ام جی جواب خوب بگیرم.

من مشهد هستم گلم.

سلام  عزیزم😀 چه خوب

من این ماه باید سیکل آی وی اف رو شروع کنم. دکترم خانم خادم هست. شما در چه حالی؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام  عزیزم😀 چه خوب من این ماه باید سیکل آی وی اف رو شروع کنم. دکترم خانم خادم هست. شما در چه ...

من یه ای وی اف منفی تو بیمارستان رضوی داشتم

و یه منفی هم تو مرکز نوین. هفته دیگه باز پانکچر دارم تو نوین. برای بار سوم