2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست

🍒🍒🍒🍒 دوستان کسی میدونه چقدر بعد پانکچر رابطه ایرادی نداره ؟؟؟؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقال اولم تو مطب دکتر عارفی خراش  داده بود برام ولی مرسی قراره انشالله وقت بگيرم برم پیش دکتر ...

عزیزم چرا انتقال اول عارفی خراش داد به خاطر بالا رفتن شانس ؟؟؟

فقط همسرت ضعیف هست یا خودت؟؟؟

البته ببخش که می پرسم اگه دوست داشتی جواب بده عزیزم

عزيزم متاسفم😔😔

عزیزم شما انتقال دادی ؟ بعد انتقال هم یبوست میگیریم ؟ 

من خیلی اذیت شدم سر پانکچر برا یبوست

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ای خدا، هیچ وقت حالمو بعد ان تی یادم نمیره. تا قبلش کلی با همسرم میگفتیم و مخندیدیم که جنسیتشون چیه؟ ...

واقعا هر مرحلش فقط استرسه😞عزيزم خدا نگهدار ني نيات باشه الهي بسلامتي بغلشون كني مامان مهربون. يدونشو گفت پسره يدونه پشتشو كرده بود هركاري كرد پاهاشو باز نكرد ببينه چه خبره. خدا به سر شاهده جنسيت برام مهم نيست فقط و فقط سلامتيشون

خداياشكرت....❤️ 

سلام خانما خوبید؟ طاعات وعبادات همگی مورد قبول حق 

من خیلی وقت هست تواین تاپیک هستم ولی خاموش بودم الان تصمیم گرفتم روشن بشم  

امیدوارم منوپذیراباشید  

ی سوال داشتم سلن پلاس بازینک پلاس فرق داره؟ 

همینطور الکارنیتن باال ارژنین؟ شرمنده اطلاعات داروییم درحدخط فقرهست خخخ ممنون میشم راهنماییم کنید البته ازاین به بعدسوال زیاددارم

عزیزای دلم دوستای خوبم از همتون بابت دلداری هاتون  ممنونم ببخشید که تک تک ریپلای  نکردمتون یه مقدار سرم درد میکنه ولی خداروشکر جنین دارم و باز ادامه میدم بالاخره میدونم خدا به روی منم نگاه میکنه یکروزی و جواب سختی‌هایی که این سالها کشیدمو  میده میدونم که حکمتی داشته که باز نشده راضی ام به رضای خدا و بابت داشته هام ازش سپاسگزارم انشالله روزی میرسه این خواستمم برآورده میکنه. التماس دعا دارم از همتون و با دل شکسته ام از ته دل برای همتون دعا میکنم قرارم بود بابت مثبت شدن خودم و دوستای نی نی سایتم چله حدیث کسا برداشته بودم دلم نمیاد ادامه ندمش ولی اینبار فقط برای مثبت شدن شماها که تازگی میخواین انتقال بدین یا انتقال دادین ادامه میدم تا چهل شب کامل بشه میخونم انشالله خدا به همتون  نظر کنه. 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم شما انتقال دادی ؟ بعد انتقال هم یبوست میگیریم ؟  من خیلی اذیت شدم سر پانکچر برا یبوست

اره عزيزم سعي كن چيزايي بخوري كه يبوست نگيري مثل انجير خشك و كمپوت سيب و گلابي غذاهايي كه مستعد يبوست هستن و سعي كن استفاده نكني

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم چرا انتقال اول عارفی خراش داد به خاطر بالا رفتن شانس ؟؟؟ فقط همسرت ضعیف هست یا خودت؟؟؟ البته ...

بله برای بالا رفتن شانس چون یک جنین داشتم خودم ازش خواستم.

من مشکلی ندارم خداروشکر.

بله مشکلمون ضعیفی اسپرم همسرم هست  ولی خداروشکر تعدادشون خوبه حرکت آ صفر هست ولی حرکت بی خوبه خداروشکر و مورفولوژی یک هست

در اندک من تویی فراوان یارب..
واقعا هر مرحلش فقط استرسه😞عزيزم خدا نگهدار ني نيات باشه الهي بسلامتي بغلشون كني مامان مهربون. يدونش ...

عزیزم اون یکی احتمالا دختر چون پسراهمیشه ولنگ وواز هستن توشکم مادر خداحفظشون کنه

اره عزيزم سعي كن چيزايي بخوري كه يبوست نگيري مثل انجير خشك و كمپوت سيب و گلابي غذاهايي كه مستعد يبوس ...

ممنونم . بعد ببخشید بعد پانکچر چند روز نباید رابطه داشته باشیم ؟ 

شما اطلاعی داری؟

دو هفته برای من تو برگه زده بود

تشکر ❤