2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مشکل همون همبرگر هست چون خیلی نمک داره و همون باعث شده فشارت بره بالا  ضمنا تو بارد ...

من الان تحت نظر پریناتالوژیستم. ولی خوب هر بار هی فشار میگیریم، هی بالاست. همیشه چون وقتی میرسیدم مطب و گرم هم بود به هن هن افتاده بودم بالا بود؛ بعد یه مدت کم میشد. دیروز اما اصلا پایین نیومد.

یعنی انگار نشستیم ببینیم دست تقدیر چیکار میکنه. دیروز ازش پرسیدم در مورد دکتر قلب گفت برای 15 روی 9 و بالا معمولا قرص تجویز میشه، تو در اون حد نیستی. ولی خوب همین شرایط هم تن و بدنمو میلرزونه. باور میکنی یه خواب راحت ندارم   

حالا ازین به بعد که ازین غلطهای اضافه نمیکنم غذای بیرون بخورم. میرم ببینم دکتر قلب چی میگه.

سلام دوستان عزیزم من جواب آزمایشمو گرفتم منفی بود از ته دل برای همتون دعا میکنم این حس رو تجربه نکنی ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ديروز بهترين روز زندگيم بود نيلدا هم من هم شوهرم اونم اومد داخل اينقدر با ذوق نگاهشون ميكرد خدا به س ...

ای خدا، هیچ وقت حالمو بعد ان تی یادم نمیره. تا قبلش کلی با همسرم میگفتیم و مخندیدیم که جنسیتشون چیه؟؟ یعنی واقعا دوتان؟؟ الان میبینیمشون؟؟

ولی با حرفهای دکتر خنده رو لبهامون ماسید. من خودم که تا الان در ارتباط با بارداریم هییییچ خوشحالی نداشتم که تهش گند خورده نشه توش. مثل همین دیروز که دیدم درسته وزن بچه هام اصلا بالا نیست، اما اون کوچیکه اونقدرها هم اوضاع بدی نداره و بالاخره از مشکوک به IUGR بودن درومد و یک کیلویی شد.. بعد ماجرای فشارم بدتر از همیشه قد علم کرد..

اما عزیزم، از بیشتر این نگرانی ها خیالت آسوده میشه. تا یه جایی هفته ها خیلی کند میگذره، بعدش انشالله برات فقط شادی باشه.

راستی در مورد جنسیتشون حدسی نزد؟

عزیزم با دکترت مشورت کن برای انتقال بعدت صد در صد خراش رحم انجام بده شانس مثبت شدن رو خیلی میبره بال ...

انتقال اولم تو مطب دکتر عارفی خراش  داده بود برام ولی مرسی قراره انشالله وقت بگيرم برم پیش دکترم و بررسی کنیم برای انتقال بعدی انشالله هرچی کمک کنه دکترم میگم انجام بده.

در اندک من تویی فراوان یارب..