2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
عزیزم براماهم دعاکن.خیلی آرزودارم بچه داربشم وبی بی چک مثبت😭

ایشالله خیلی زود دامن تمومه منتظرا سبز بشه و هیچ زنی در حسرت بچه نمونه  این آرزوی همیشه ام بوده و هست

من فکر نمیکردم روزی اصلا بیبی چک مثبت و از نزدیک ببینم اما شد ناامید نشو از رحمتش

دعا کن سالم و سلامت به دنیا بیارمش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام زیبنبی جانم ، انشالله که حالت خوبه عزیزم ، میشه جواب پاتولوژی جنین منو برام تفسیر کنی که علت سق ...

عزیزم خیلی متاسفم  بابت سقط😔 😔 😔 😔 

ولی تو پاتولوژی هم فقط نوشته بافت جنین و رحم 

علت سقط رو نمیشه از اینجا فهمید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام، ي سوال دارم، ممنون ميشم اگه كسي اطلاعي داره راهنماييم كنه جنين فريز شده خواهر رو ميشه ...

سلام،لطفا به مرجع تقلیدتون درمورد حکم جنین اهدایی مراجعه کنید،مساله محرمیت و ازدواج بچه ممکنه مشکل داشته باشه،جنینی اهدایی غریبه باجنین اهدایی فامیل فکرکنم فرق داره.دفتر مرجعشون حکم جنین اهدایی ازمحارم بپرسم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزيزم قل بالايي قشنگ نيمرخ خوابيده بود اونو تونست كامل ببينه گفت پسره قل دوم پشتشو كرده بود به ما بچ ...

مباارکه جانم، انشالله سالم و خوش طی کنی ادامه ی بارداریتو. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
@زینبی_بابا     سلام زینب جان من انتقال قبلیم موقع انتقال خیلی اذیت شدم با وجود اینکه هم ...

عزیزم پس احتمالا واژینیسموس داری، حالا جدای از اینکه بعدا یه فکری به حالش باید بکنی، اینو بهت بگم که انتقال با بیهوشی هییییییییییچ ضرری نداره 😉 😉 😉 تازه برای شما بهتر هم هست 

عزيزم قل بالايي قشنگ نيمرخ خوابيده بود اونو تونست كامل ببينه گفت پسره قل دوم پشتشو كرده بود به ما بچ ...

اییی جوووون دلم،آخه من به تو چی بگم این همه اتفاق زیبا دیروز افتاده بعد تو گیر دادی به بی اهمیت ترینش؟ 

لذت ببر از الان شیطونی میکنن بیرون بیان میخوان مامانشونو انقدر اذیت کنن تلافی این استرسایی که بهشون دادی این مدت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
الهی شکررررررررررررر .. مشکلت چی بود رفتی ای وی اف؟

قربونت عزیزم اول بهم گفتن ناشناخته با اینکه این همه سونو و ازمایش و عکس رنگی دادم اینجا که اومدم گفت یکم اندومتریوز داری میتونه بخاطر این باشه یه امپول برای اندو زدم و بعدش انتقال دادم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم خوبی‌؟ چرا اینو میپرسی؟  عفونت خیلی علائم پر سر و صدایی داره نگران نباش

مرسی گلم خوبم

ببخشید اینو میگم موقع رابطه یه بار سمت چپ درد حس کردم ذهنم درگیر شد سرچ کردم. یه دردی مثل اینکه مثلا زاییدگی یا یه چیز برامده داشته باشی. امیدوارم حسم اشتباه باشه

گفتم بپرسم ازت یعنی ممکنه این هفته سونو شده باشم ولی دکتر متوجه نشده باشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت عزیزم اول بهم گفتن ناشناخته با اینکه این همه سونو و ازمایش و عکس رنگی دادم اینجا که اومدم گفت ...

عزیزم آمپول چی زدی بخاطر آندومتریوزت؟ و چه زمانی

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈