2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
اصلا نرفتي مام اونجا بري صندوق  بركه هزينه ها رو بهت ميزن همين پانكجر وانتقال وفريز

اهااان

ینی قبل اینکه انجام بدم لیست هزینه هارو بهم میدن؟

اخه یه دفه از یه منشی پرسیدم گفت ما اطلاع نداریم دیگه منم پیگیر نشدم

صندوق کجا برم بپرسم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهااان ینی قبل اینکه انجام بدم لیست هزینه هارو بهم میدن؟ اخه یه دفه از یه منشی پرسیدم گفت ما اطلاع ...

پانكچر ٩ ميليون انتقال ٤٥٠٠ فريز هم فك كنم از ا تومن تا ٣ تومن ويزيت وسونو هم ٥٢٠ شده 

دوستان سلام، ي سوال دارم، ممنون ميشم اگه كسي اطلاعي داره راهنماييم كنه

جنين فريز شده خواهر رو ميشه به رحم زن برادر انتقال داد؟ در واقع خواهر زاده بشه بچه برادر؟ چ از لحاظ شرعي و چ قانوني مشكلي داره يا نه؟

وای بارانا جان چی میبینم دختر؟ مبااااااارککککههههههه😍😍😍😍😍😍 بحق امام زمان سالم بغل بگیریش&nbs ...

عزیزدلم مرسی ازت.فکر کنم خدا صدامو شنیده باشه  دعا کن آزمایشم هم مثبت بشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
@زینبی_بابا     زینبی جون سلام من یکشنبه یعنی دیروز انتقال داشتم‌ دیروز در حد یه قطره لک ...

سلام عزیزم، هیچ جای نگرانی نیست 😉 😉 😉 

شیاف هم اگر 20 دقیقه خوابیده باشی کافیه و اثر کرده، چیزی هم که بیرون زده موم هست نه ماده دارویی، پروژسترون شیاف تو 20 دقیقه اول جذب میشه نگران نباش 

سلام  یکی از دوستام تو سیکل انتقال هست مرکز رویان امروز روز هفت پریودیش دکتر روزی دوتا استرادی ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ منم رویان بودم تا وقتی استرادیول هام 4 تا نشد چیزی بهم ندادن، بگو نگران نباشه خیالش راحت

سلام زینبی جون دیروز من یه استرس خفنی کشیدم سر این فشار. با اینکه دیگه به غذاهام نمک نمیزنم. دیروز ...

سلام عزیزم مشکل همون همبرگر هست چون خیلی نمک داره و همون باعث شده فشارت بره بالا 

ضمنا تو بارداری معمولا قرص و اینا نمیدن فقط تحت نظر دکتر زنانت باش 

یا اگر میترسی با پریناتولوژیست در ارتباط باش

دو قلویی ریسک فشار خون بالاتر میره