2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
نفس جون من 2ماه بعد از انتقال منفی طبیعی باردار شدم 3 نفر خدا بخواد تست زدیم بارانا جون ندا جون و م ...

اهاعزیزم خداروهزارمرتبه شکر...ایشالا ک بسلامتی بغلشون کنی وخداقسمتت فرزند سالم وصالح بکنه🙏🏻🙏🏻

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم واسه من سه روزه بودن هی میخام تست بزنم روز یازدهم انتقالم جلوخودمو میگیرم..میگم شنبه برم ازمای ...

کار خوبی میکنی.منم زدم چون خونریزی داشتم میخواستم داروهامو قطع کنم فکر کردم دارم پریود میشم زدم که با خیال راحت قطع کنم که اینطوری شد

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضخامتتون چند بود؟ به شما هم گفت رحمت سه خطي شفاف؟ انتقالتون چندم افتاد؟

شما تعیین جنسیت بودی؟ چقدر ازت گرفتن؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
۱۱ اردیبهشت انتقال دادم بار اول بود دکتر زهرا محمدتبار

الهی شکررررررررررررر .. مشکلت چی بود رفتی ای وی اف؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم من دیشب جواب ازمایشمو دکتر علیرضایی دید گفت حتما برو پیش دکتر نوین برای بارداری تیروئیدت مش ...

من واسه پانكچر پايين اومد دوباره رفت بالا شهر خودمون دكتر ميرم انلاين گفت اين سري براي انتقال ، من  ٣ ارديبهشت  ازمايش دادم ٣/٥ بود دكتر غدد رفتم گفت نصف بخور٢٠ روز وقت داري تا انتقال بايين مياد 

29م ساعت 10ونیم صبح انتقالمه ..اره سه خطی و ضخامتمم 7ویک بود.. شما چی؟ کیه انتقالت؟

من ٢٨ ام ضخامتم ١٠/٧ بود اره كفت سه خطي  به همه گفته سه خطي  شنيدم ٤٠٠ نَفَر انتقال دارن تو ٥ روز 

عزیزم تو یه تاپیک .خانمی روز ۱۵ انتقال بوده صبح که خواسته بره آزمایش قبلش بیبی چک زده که منفی بوده و ...

ای جانم

چه شیرین انشالله خدا بچشو  براش حفظ کنه مرسی از لطفت

در اندک من تویی فراوان یارب..