2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
مامان سارا سلام . گلم امگا سه هفته ای دوبار کافیه ؟همسرمم استفاده کنه ؟ 

سلام به روی ماهت انشالله این مامان سارا همیشه روم بمونه😍😍😍😍. آره کافیه ولی واسه خودمون دیدم بیشتر بچه های تاپیک میخورن هر روز. میخوای سه روز بهش بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دقیقا همینه منم با نصر که انتقال دادم متاسفانه ایمانمو گذاشتم کنارو گفتم دیگه حتما چون نصر بوده من م ...

درسته عزیزم دکتر ها فقط وسیله ای از طرف خدا هستند که به بچه دار شدن ما کمک میکنند بقیه اش دست خداست و خدا باید تو سرنوشت ما قرار داده باشه 

ما فقط باید تلاشمون رو بکنیم و با تمام وجود از خدا بخواهیم ما رو صاحب فرزند سالم و صالح کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به روی ماهت انشالله این مامان سارا همیشه روم بمونه😍😍😍😍. آره کافیه ولی واسه خودمون دیدم بیشت ...

ااا بسلامتی عزیزم انتقال دادی؟ الهی بحق علی و اولادش مثبت بشه انتقالت گلم من یه مدت نبودم خبر ندارم خیلی زیادم هست ديگه نمیتونم برگردم عقب بخونم انشالله کلی خبرای خوب اون عقبا اتفاق افتاده باشه😘

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستای عزیزم روزتون بخیر. یه مدتی نبودم واقعا درگیری داشتم انشالله تو این مدت تمام کسایی که با ...

فدات شم من انشالله که با خبرای خوب میای برات خیلی دعا میکنم خیلی توی فکرت بودم عزیزم خدا پشت و پناهت باشه

2تا بلاست یکی هم 4روزه

عزیزم واسه من سه روزه بودن هی میخام تست بزنم روز یازدهم انتقالم جلوخودمو میگیرم..میگم شنبه برم ازمایش بهتره

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
آره آنوکسا داده منتها چون لکه بینی داشتم فعلا گفت قطع کن دقیقا همینه منم با نصر که انتقال دادم متاسف ...

دقیقا... 

منم فکر میکنم گاهی ماها فکر میکنیم نعوذبالله این دکترا خدا هستن

همین باعث میشه خدا یه تلنگری بهمون بزنه که فقط خودشه که قراره مارو از این وضع نجات بده

تا به غیر خدا امید داریم... امیدمون ناامید میشه

ااا بسلامتی عزیزم انتقال دادی؟ الهی بحق علی و اولادش مثبت بشه انتقالت گلم من یه مدت نبودم خبر ندارم ...

آره قربونت برم انتقال دادم دوتا جنین برام شد و دوتاشو انتقال دادن ۴‌روزه انشالله که هر دومون مامان شدیم جونم. انشالله که مشکلاتت به زودی حل میشه عزیزم من خیلی دعات میکردم 

فدات شم من انشالله که با خبرای خوب میای برات خیلی دعا میکنم خیلی توی فکرت بودم عزیزم خدا پشت و پناهت ...

مرسی عزیزم که بفکرم بودی باور کنید با اینکه نبودم تو تاپیک ولی همش دعاگوتون  بودم و سر هربار دعا خوندنم اول اسم شماهارو  میگفتم آخر خودم. انشالله دعاهام در حق شما دوستای خوبم بگیره و تو دلتون اصلا غم نشینه انشالله چند روز دیگه تو دلت پر شه از ذوق و شادی خیلی برات خوشحال شدم گلم.

نه عزیزم یدونه اس پسره بدنیا اومده البته یه پسربزرگم دارم 

خدا حفظشون کنه برات

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
آره قربونت برم انتقال دادم دوتا جنین برام شد و دوتاشو انتقال دادن ۴‌روزه انشالله که هر دومون مامان ش ...

ای جانم انشالله اگه دو قلو دوست داری صاحب دوقلوی سالم بشی گلم واقعا خوشحال شدم برات من که از الان بهت تبریک میگم احساس میکنم مامان شدی مامان مهربون😘

ضخامتتون چند بود؟ به شما هم گفت رحمت سه خطي شفاف؟ انتقالتون چندم افتاد؟

29م ساعت 10ونیم صبح انتقالمه ..اره سه خطی و ضخامتمم 7ویک بود.. شما چی؟ کیه انتقالت؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
مرسی گلم. انشالله حاجت روا شی. انشالله آخرین انتقالت باشه و جواب مثبت شدنتو بیای بهم بدی🥰

عزیزم تو یه تاپیک .خانمی روز ۱۵ انتقال بوده صبح که خواسته بره آزمایش قبلش بیبی چک زده که منفی بوده و کلا ناامید 

اما رفت و آزمایش داد که میگفت مثبت بوده و شماره بتا ۳۰۰بوده امیدوار باش عزیزم

گلم شما جنینات سه روزه بود؟قاطی کردم دونفر تست زدین از پریروز...توروز چندمی؟

نفس جون من 2ماه بعد از انتقال منفی طبیعی باردار شدم

3 نفر خدا بخواد تست زدیم بارانا جون ندا جون و من 

ایشالله خیلی زود قسمت همه منتظرا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها من امروزم آزمایش دادم 

بتا شده 945

خوبه دیگه

بیشتر از 2 برابر شده اشکال نداره؟ 

یکشنبه 440 شد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️