2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044512 بازدید | 684391 پست
مرسی عزیزم.من کلا 3تا جنینم مونده بود که گفتن اگر اینا نگیره باید بری اهدایی.3تاشو انتقال داد و اینک ...

ان شاالله دو قلو بتردار باشی عزیزم 😍😍

خودتو همسرت مکمل تقویتی استفاده نمیکردین قبلش؟

سلام گلم من اون قسمت از جز که قرار شده بود بخونمو  خوندم البته خیلی وقته ولی تاپیک نیمده بودم گ ...

سلام عزیزم 

بله امروز خوندم خیالتون راحت 

برام دعا کنید امروز رفتم پی ار پی 

پنج شنبه انتقال دارم 

محتاج دعای تک تک دوستان هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای اولین بار نوبت گرفتم که برم هنوز نوبتم نشده  چند تا جنین برات تشکیل شد ؟؟؟بار اول انت ...

ایشالله که سریع تو مام مامان میشی.نه من1بار با طرازی منفی شدم کلا2تا جنین داشتم.تو مام5تا جننی داشتم با نصر فرش انتقال دادم 1بار منفی شدم  .نصر رفت انگلیس دلمو زد راستشو بخوای چون تو ویزیتا علیرضایی رو دیده بودم عاشقش شدم بار3رو باهاش انتقال دادم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام عزیزم  بله امروز خوندم خیالتون راحت  برام دعا کنید امروز رفتم پی ار پی  پنج ش ...

مرسی گلم. انشالله حاجت روا شی. انشالله آخرین انتقالت باشه و جواب مثبت شدنتو بیای بهم بدی🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
ان شاالله دو قلو بتردار باشی عزیزم 😍😍 خودتو همسرت مکمل تقویتی استفاده نمیکردین قبلش؟

نه عزیزم اینبار خودمو درگیر هیچی نکردم.فقط تا دلت بخواد سبزی و کاهو میوه خوردم با آب

ایشالله که سریع تو مام مامان میشی.نه من1بار با طرازی منفی شدم کلا2تا جنین داشتم.تو مام5تا جننی داشتم ...

عزیزم آنوکساپارین هم بهت داده؟؟

بعضی از بچه ها خیلی پافشاری میکنن نصر براشون انتقال بده اما به نظر من مثبت شدن با خداست و نصر و دکتر دیگه فرقی نداره ..

آدم باهر دکتری که احساس آرامش میکنه و انرژی میگیره باید ادامه بده.

همون ب منم این ادرسو دادن پیدا کردم..ولی عصر ب سمت مصدق...یعنی نزدیک چهاراه هست بری پیدا میکنی

ممنون عزیزم، خیر ببینی گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم آنوکساپارین هم بهت داده؟؟ بعضی از بچه ها خیلی پافشاری میکنن نصر براشون انتقال بده اما به نظر ...

آره آنوکسا داده منتها چون لکه بینی داشتم فعلا گفت قطع کن دقیقا همینه منم با نصر که انتقال دادم متاسفانه ایمانمو گذاشتم کنارو گفتم دیگه حتما چون نصر بوده من مادر شدم.اینا همه وسیله ان یکی دیگه باید بخواد واقعا

سمر جون خیلی به فکرت بودم این روزا نگران شدم ان شاالله که عصر با خبر خوش میایی عزیزم 😍❤😘

سلام عزیزم خیلی ممنونم لطف داری گلم.بی بی چکم منفی شد امروز گلم امیدی ندارم متاسفانه دیگه ولی ممنونم از دعای خیرت.

در اندک من تویی فراوان یارب..