2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044532 بازدید | 684393 پست
انشاالله كه خير باشه تا يك شنبه كه ازمايشم اماده بشه فكر كنم يه قرن بگذره

والا من سر دخترم اصلا استرس نداشتم چون ۶ سال پیش بود این همه سرچ نمیکردم‌ تو اینترنت با اینکه خودم کارشناسی کامپیوتر خوندم . الان تا آزمایش میدم هزار بار گوگل زیر و رو میکنم 🤔

ببین من به یه نتیجه ای رسیدم بعد از بارداری فقط و فقط حرف دکتر مهمه . استرس برات اصلا خوب نیست . برو یه صدقه براشون بزار رو قرآن وان یکادم بخون .

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عزیزم چرا آخه این همه استرس دادن بهت، فشارت چی اونم نرمال بود؟ اگر نرمال بود دیگه اصلا بهش فکر ...

زينبي جون ميشه خواهش كنم كمكم كني عزيزم. ديروز سونو ان تي داشتم 

يدونه ني نيم ان تي ١/٣ با crl 66.9 كه ميشد ١٣ هفته 

اون يكي ان تي ١/٩ با crl 62.7 كه ميشد ١٢ هفته و ٥ روز هردوتا هم تيغه بينيشون ديده شد

ان تيشون طبيعيه عزيزم؟ خيلي نگرانم😞

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه هایی که مام میرین الان چطوره اونجا به نظرتون؟؟! واقعا از زمستون تا الان خیلیییییی تغیییر ...

دوست عزیز اتفاقا مراکز دولتی خیلی بهترن اونا فقط اسمشون و هزینه هاشون سنگینه

من خودم میرم بیمارستان شریعتی بی نهایت از نظم و رسیدگی و دقتشون راضی هستم مخصوصا خانم محمد علی که اونجا ماما هستن و تمام برسی ها و وقت و دارو نوشتن ها با خودشه واقعا منظم و دقیق شک نکنید مراکز دولتی خیلی بهترن از خصوصی ها

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
والا من سر دخترم اصلا استرس نداشتم چون ۶ سال پیش بود این همه سرچ نمیکردم‌ تو اینترنت با اینکه خودم ک ...

ميگن بي خبري خوش خبري والله هرچي بيشتر بدوني استرست بيشتره😞😞خداوند خودش حافظ همه ني نيا باشه

خداياشكرت....❤️ 
از ٢٥ ارديبهشت تا ٣٠ انتقالي هاي دكتر نصر مريض ها همه انتقالي هاي دكتر نصر بودن ميومدن سونو  اي ...

آره هفته دیگه چون خود دکتر نصر میاد خیلی شلوغه دکتر من از اناق عمل بزور وقت هیسترو گرفت نمیدادن 

عزيزم قل بالايي قشنگ نيمرخ خوابيده بود اونو تونست كامل ببينه گفت پسره قل دوم پشتشو كرده بود به ما بچ ...

مبارکه انشاالله به سلامتی بغلشون کنی.

تعین جنسیت کرده بودی؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍