2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044402 بازدید | 684385 پست
ازمایش که نگرفتن .چندروز قبل انتقال ازمایش پروژسترون میگیرن؟ ایندفعه هم سیکلم کوتاهه ارمایش میگیرن ...

بعضی دکترا میگیرن بعضیا نه

ولی اگه آزمایش پروژسترون بگیرن معلوم میشه بدن آماده هست ک انتقال بدن یا که نه

Zizi جان انشالله یه زایمان خیلی خیلی راحت و بدون هیچ دردی داشته باشی❤❤❤❤

ممنون عزیز دلم خدا از دهنت بشنوه...انشاالله تو هم به حق همین روزای عزیز هرچه زودتر حاجت روا بشی و خدا دوتا نی نی ناناز بذاره تو دامنت نیلوجان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما علائم بارداری خاطرتون هست از کی شروع شد؟ از روز چندم انتقالتون؟

عزیزم من علائم خاصی نداشتم فقط روز ۶ و ۹و۱۰ انتقام لکه بینی داشتم که کلا ناامید شدم و گفتم دیگه پریود میخواد بیاد و فقط بخاطر آمپول پروژسترون نمیاد کلی هم گریه کردم...

کلا علائم خاصی نبود تا اینکه هفته ۶ یا ۷ بود که یکم حالت تهوع و بی اشتهایی داشتم که اونم تا هفته ۱۱ تموم شد...بعدشم هیچی دیگه با اینکه سه قلو بودن بچه هام ولی اصلا قربونشون برم اذیتم نکردن

انشاالله قسمت شمام بشه که حتما هم میشه مث بقیه ماها،،،ولی اصلا خودتو درگیر علائم نکن منکه کلا بیخیال علائم بودم

انشاالله...چشم عزیزم همش بیادت هستم اگه خدا ازم قبول کنه...

مرسی عزیزم که بیادمی😍😍😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نيلو اينقدر حرص خوردم ميگرنم شروع شده دارم ميميرم از سردرد😔😔

چیکا جون ،  مبارکه عزیزم . کی گفته خطرناکه . نرماله گلم 

بقول دوستمون تو هی بترس . به فکر نی نی هات باش حرصشون نده 😊😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون عزیز دلم خدا از دهنت بشنوه...انشاالله تو هم به حق همین روزای عزیز هرچه زودتر حاجت روا بشی و خد ...

عزیزم بسلامتی زایمانت نزدیکه . تاریخش مشخص شده ؟ انشالا زایمان راحتی داشته باشی . این روزها تا میتونی بخواب فقط بخواب😄

دکترت کی بود کدوم مرکز؟

من تبریزم عزیزم. مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها توروخدا بگيد ان تي عددش ١/٩ باشه خطرناكه؟😭😭😭😭دارم دق ميكنم خواهش ميكنم اگر ميدونيد بگيد😔 ...

عزیزم زیر ۳ هیچ مشکلی نیست تازه برای شما که زیر ۲ هست . چه انتظاری داشتی خوب ؟ هیییچ مشکلی نیست . 

سلام زینبی جون خوبی؟

@زینبی_بابا    

میگم توی سونوهای قبل از انتقال، اگه کانال واژن عفونت یا التهابی داشته باشه راحت مشخص میشه؟

، 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام زینبی جون خوبی؟ @زینبی_بابا     میگم توی سونوهای قبل از انتقال، اگه کانال واژن عف ...

ببخشید عزیزم که من جواب میدم. برا من هیچ وقت نگفتن عفونت دارم یا نه. تازگی قبل ماه رمضان رفتم مطب مامایی و معاینه کردن و گفتن عفونت شدید دارم در حالیکه اصلا نه خارش داشتم نه سوزش. ولی تو سونو نمی گفتن نمیدونم مشخص می کنه یا نه.

برام جای سواله که عفونت باعث منفی شدن انتقال میشه یا نه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم بسلامتی زایمانت نزدیکه . تاریخش مشخص شده ؟ انشالا زایمان راحتی داشته باشی . این روزها تا میتون ...

سلام مامان خانوم😍😘خیلی ممنون آره نزدیکه همه هم مثل شما بهم سفارش میکنن تا میتونی بخواب که بعدش آرزوش به دلت میمونه تا چند وقت😂

نه والا اصلا معلوم نیست کیِ...دکترم یه بار میگه ۳۷ هفته یه بارم میگه ۳۹

قرار شد با دکتر رحیمی شعرباف همون که برام ریداکت و انجام داد مشورت کنه ببینه چه زمانی بهتره برام

شما خودت خوبی عزیزم سرحال شدی؟نی نیت خوبه انشاالله؟بچه داری خیلی سخت و البته شیرینه نه؟؟مخصوصا برای ماها😍...راستی قد و وزن نی نی چند بود،چند هفته زایمان کردی؟

عزیزم من علائم خاصی نداشتم فقط روز ۶ و ۹و۱۰ انتقام لکه بینی داشتم که کلا ناامید شدم و گفتم دیگه پریو ...

الهی، خدا حفظشون کنه، خیلی دعا کنید برای همه اونایی که دوست دارن و البته این بنده حقیر

چیکا جونم بالاخره به سلامتی رفتی ان تی.خدا رو شکر .عددت هم خیلی خوبه .زیر ۳ خوبه اصلا نگران نباش.الا ...

قربونت برم عزيزدلم چي بگم والله انشالله كه خير باشه ديشب از استرس و سردرد وحشتناك سه بار گلاب به روت بالا اوردم ديگه بيهوش شده بودم انگاري😔😔والله ميگن دقت سونو ٧٠ درصد و دقت ازمايش غربالگري ٩٨ درصده. سونو با بيمه هر قل ٣٢٠ تومن شد گلم

خداياشكرت....❤️