2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد من فکر میکنم استفاده از قرصهای ضد بارداری بوده چون من پلی کیستیک هستم و برای رفع مشکلات پلی ...

منم ۵سال پیش سونو شکمی بهم گفت pcoولی بعدش سونوواژینال دادم گفت کیسته وبا ال دی رفع شدو پارسال تا الان هم ۹بار سونو واژینال دادم گفتن خوبی مشکل نداری ولی دفعه اخر دوروز پیش دکتر گفت pco نمیدونم‌چرا دفعات قبلی معلوم‌نبود.

یا رب العالمین
من روزی ۸تا استرادیول دارم به همراه پچ استرادیول(این حجم از استرادیول واسه این بود که ضخامت رحمم دیر ...

عزیزم پچ رو کجا میچسبونی من رون پا میچسبونم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها توروخدا بگيد ان تي عددش ١/٩ باشه خطرناكه؟😭😭😭😭دارم دق ميكنم خواهش ميكنم اگر ميدونيد بگيد😔 ...

نه اصلا خطرناک نیست خیلی هم خوبه

ان تی بچه ی منم ٢ بود و الحمدلله همه چی خوب بود هیچ آزمایش اضافه ی دیگه ای هم ندادم

نه اصلا خطرناک نیست خیلی هم خوبه ان تی بچه ی منم ٢ بود و الحمدلله همه چی خوب بود هیچ آزمایش اضافه ی ...

واي جدي ميگي؟ الان يه تاپيك زدم يكي اومد قشنگ دل و جگرمو تركوند😭😭

خداياشكرت....❤️ 
واي جدي ميگي؟ الان يه تاپيك زدم يكي اومد قشنگ دل و جگرمو تركوند😭😭

نکن دختر خوب این چه کاریه تو این وضع با خودت میکنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نيلو اينقدر حرص خوردم ميگرنم شروع شده دارم ميميرم از سردرد😔😔

بخدا دم دستم بودی🤣🤣

اگه چیزی بود دکتر همونجا یه اشاره ای میکرد

من تا حالا نشنیدم ان تی زیر دو بد باشه