2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044651 بازدید | 684401 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه خیالت راحته مثبتی ...    راستی جنینات چند روزه بودن

سلام شما چند روز بعد انتقال سونو انتقال داشتين ديروز ميگفتن هرچي ضخامت بالاتر باشه بهتره دوستم ضخامتش١٢/٥ بود شنبه انتقالشه

اینوفولیک ویتامین نداره و فقط اینوزیتول داره برای کیفیت تخمک بهتره یه مکمل بخوری من پرگناکر کانسپشن ...

عزیزم دستورمصرفش به چه صورت هست،چه تعداد،بعدغذا،المعده خالی؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام شما چند روز بعد انتقال سونو انتقال داشتين ديروز ميگفتن هرچي ضخامت بالاتر باشه بهتره دوستم ضخامت ...

سلام....جدی... فکر نکنما هرچی بیشتر بهتر چون ازیه حدی بیشتر باشه انجام نمیدن اصلا والا من که دیدم بچه ها بیشتریاشون هشت و نه بودن انگار....من روز یازدهم که رفتم یازده و نیم بودم...از فرداش پروژسترون رو شروع کردم و روز ۱۶برام انتقال دادن

قربونت برم عزیزم دعام کن.من تهرانم ولی دکترم رشت بوده موسسه مهر چون دکتر میگفت انتقال دیگه سونو نیست ...

خب خداروشکر انشالله که بارداری.منم همینکارو میکنم

خبر ازمایشتو بهم بده حتما

تگم کن

عزيزم قبل از انتقال خودشون برات يا امپولشو ميزنن يا شيافشو ميذارن توي بيمارستان ولي براي اطمينان ميخ ...

منو دفعه قبل که منفی شدم نزدن بعد انتقال گفتن آمپول میخوای یا شیاف

یه صلوات مهمونم کنید
تمام راه ها رو رفتم دارویاب، اطلاعات دارویی،شاید دروغ نباشه بگم از دیروز تا الان شاید بالای ۲۰۰تا دا ...

عزیزم به من گفتن داروخانه بیمارستان ارش یا روبروی بیمارستان داره میخوای زنگ بزن ببین هنوز داره