2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
فرش یعنی فریز نمیکنن. بعد از پانکچر برات انتقال میدن. حالا ممکنه دو روز بعد یا سه روز بعد الی ۵ روز ...

دلارام جون سلام. من بعد انتقال و قطع دارو ها یک دور لکه بینی داشتم. و دیگه هیچی. به نظرت پریود میشم یا برم دکتر؟ از چهارشنبه صبح دیگه دارو استفاده نکردم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آره عزیزم، البته من مرکز رستمی میرم ولی دکترم سارا فلاحی هست، ولی روش انتقال منم مثل شماست، منم یه چ ...

منم مزنم روی گزینه درخواست دوستی مینویسه قبلا درخواست داده شده

ولی من نمیدونم بایدچطوری درخواست دوستی شماروقبول کنم

میشه بهم بگی چطوری انجام بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقتتون بخیر من ۴اردیبهشت انتقال جنین داشتم دو تا گریدaپنجشنبه روز سیزدهم تیترم۱۲۶بود امروز روزپ ...

مبارک باشه عزیزم.🤩🤩🤩

.بارچندمت بود؟مشکلت چی بود؟علایم خاصی داشتی؟جنینات چن روزه بودن؟ببخشید همش شد سوال😂

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
کیفیتش رو پرسیدی چند روزه است 

پرسیدم گفت تشریف بیارید همه رو میگیم گفتم میخوام فریز کنم گفت کیفیتش اونجوری نیست که فریز کنی دکترت گفته بیای بهتره حالا فردا اول میرم میپرسم چند روزس و چه جوریه بعد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام وقتتون بخیر من ۴اردیبهشت انتقال جنین داشتم دو تا گریدaپنجشنبه روز سیزدهم تیترم۱۲۶بود امروز روزپ ...

عزیزم مبارکت باشه 😍😍😍😍 من امروز روز سیزدهمم ولی بی بی چک هنوز منفیه. به نظرت امکان داره باردار باشم؟ 😢

انشالله همین یکی برات بمونه و مامان بشی به حق فاطمه زهرا. فقط به خاطر شما امروز اومدم تاپیک عزیزم. ن ...

ای جانم عزیزم فدات شم میخواستم تگت کن بگم ولی روم نشد. انشالله بشه خدا بزرگه سپردم به خودش

بچه ها اندازه یه دنیا دلم گرفته فقط نشستم بی اختیار اشک میریزم توروخدا با دلای پاکتون خیلی خیلی دعام ...

عزیزدلم حال منم همینه نگران نباش خدای ما هم کریمه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دلارام جون سلام. من بعد انتقال و قطع دارو ها یک دور لکه بینی داشتم. و دیگه هیچی. به نظرت پریود میشم ...

نمیدونم ولی بنظرم چند روز دیگه بمونبزار زینبی جونرو صداکنم.

@زینبی_بابا    

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اي جااااانممممم خداروشكر😍، فردا برو بدون استرس. تا بعدا كتك هاتو باهات حساب كنم انقد استرس داشتي

قربون کتکات. فقط یکیه ☹ انشالله بمونه برام و من مامانش بشم. 

پرسیدم گفت تشریف بیارید همه رو میگیم گفتم میخوام فریز کنم گفت کیفیتش اونجوری نیست که فریز کنی دکترت ...

عزيزدلم اميدوارم بهترينا برات اتفاق بيفته😍روزي كه براي انتقال رفته بودم يه خانمه اومده بود گفت انتقال فرش داشتم دوقلو باردار شده بود😍همين حال خوبو از ته قلبم برات از خدا ميخوام عزيزم.

خداياشكرت....❤️ 
عزيزدلم اميدوارم بهترينا برات اتفاق بيفته😍روزي كه براي انتقال رفته بودم يه خانمه اومده بود گفت انتق ...

الهی کاش خدا برای منم بخواد از صبح تا حالا اشک شوق و ناراحتیه و همه چی دارم میریزم دسته خودم نیست. با دو تا فرشتت برام خیلی دعا کن چیکا جونم قربون محبتت عزیزم. اگه تجربه چیزی هم لازمه بهم بگو که انجام بدم امشب و فردا