2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره یادمه الان یدونه انتقال دادی یا دوتا؟

روز اولی که برای سونو رفته بودم یه تخمک فقط داشتم هفته بعدش دوتا شد که هردوتا جنین شد دکترم میخواست یدونه انتقال بده به اصرار خودم دوتارو انتقال داد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مشکل همسر شما چیه ؟همسر من مورفو ۱ هست تحرک a3وb35 دکتر جنتی براش دارو ننوشت نمدونم چرا؟

متاسفانه دکتر جنتی خیلی دست بالا میگیره و اعتماد به نفس کاذب به اقایون میدن رویال ژلی رم باورکن من گفتم گفت باشه مینویسم ولی یونی زینک و خودش نوشت 

تحرک a همسر من بعد ازمایش شست و شو هم صفر مونده بود فقط تحرک بی خوبه 

بهش گفتم اقای دکتر میشه الکارنتینم بنویسی گفت الکارنتین واسه تحرکه شما شوهرت تحرکش خوبه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
متاسفانه دکتر جنتی خیلی دست بالا میگیره و اعتماد به نفس کاذب به اقایون میدن رویال ژلی رم باورکن من گ ...

اره دقیقا گفتم دارو بدم گفت نه شوهر شما همه چیش عالیه همسر شما مورفو چند بود؟

طبیعیی باردارشدی.؟میشه از شرایط خودت وهمسرت بگی؟

پس منم برم الکارتتین و اسپریژن وکیوتن بدم 

نیلدا جون یکم از علایمت میگی؟شما لکه بینی هم داشتی؟

من قبلش علایمی نداشتم عزیزم فقط روز موعدم درد پریود شدید داشتم که گفتم دارم پریود میشم از دیروز که 4 روز از موعدم گذشته تازه سینه هام درد میکنه و تیر میکشه و سمت چپم عجیب تیر میکشه میزنه به پهلوهام همیشه نیست یکی دوبار در روز

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️