2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
جواب کی آماده میشه ان شالله دل ما رو شاد کنی😍

قربون دلتون برم ایشالله دلتون با بتای مثبت خودتون بزودی شاد بشه

والا گفت 2 بیا، ببینم تلفنی جواب و بهم میگه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب واسه اینه منم هنوز باورم نمیشه دیگه 😁😁 ما از دی بعد پانکچرم که دیدم جنین فقط 3 تا تشکیل شد ...

این داروهای تقویتی همسرتونو دکتر داذه بود؟

همسم راضی شده فقط یه فرتیل اید بخوره

به نظرت همین یدونه اثرگذار هست؟

خدا رو شکر امروز دونفر بی بی چکشون مثبت شده 

انشاالله قدمشون خیره و گروهمون تند تند مثبت بشه 

دیشب از غصه خوابم نمیبرد میگفتم چرا همه دارن منفی میشن با چه دلی برم واسه انتقال 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انتقالیا حالا کم هم هستن اخر اسفند خیلی بودیم 

اون موقع من زیاد فعال نبودم 

وضعیت چطور بود اون موقع تعداد مثبت ها زیاد بود یا کم؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
این داروهای تقویتی همسرتونو دکتر داذه بود؟ همسم راضی شده فقط یه فرتیل اید بخوره به نظرت همین یدونه ...

نه خودم براش گرفتم

من کل این تاپیک و خوندم همه از الکارنتین جواب گرفتن منم دیدم ضرر نداره گرفتم، اسپریژن که ویتامین قویه پس ضرری نداشت گرفتم کیوتنم شنیدم چون انتی اکسیدان بچه ها اینجا خوب ازش جواب گرفته بودن 

فرتیل اید مکمله میتوتی کنارش کیوتن و الکارنتینم بهش بدی چون ویتامینن دیگه 

تازه دوهفته پیش که رفتیم پیش دکتر جنتی ایشون رویال ژل تجویز کرد و یونی زینک اینارو تازه شروع کرده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اون موقع من زیاد فعال نبودم  وضعیت چطور بود اون موقع تعداد مثبت ها زیاد بود یا کم؟؟

دقیق یادم نیس چیکا که مثبت شد نازیلا هم که مثبت شد وبعدش سقط شدهمه رایادم نیس چندتادیگه هم بودن

یا رب العالمین
نه خودم براش گرفتم من کل این تاپیک و خوندم همه از الکارنتین جواب گرفتن منم دیدم ضرر نداره گرفتم، اس ...

عزیزم مشکل همسر شما چیه ؟همسر من مورفو ۱ هست تحرک a3وb35 دکتر جنتی براش دارو ننوشت نمدونم چرا؟