2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
عزیزم‌منم‌‌هیستروشدم..تشخیص‌چسبندگی‌داده بود میخام‌بدونم‌براشما‌هم‌‌‌‌‌‌داخل‌رحم‌یه‌‌توپ‌کوچیک‌مانن ...

نه عزيزم چيزي نذاشته بودن، من هر بار که سونو ميشدم، دکترم ميگفت رحمت يه جوريه، منم هميشه ناراحت ميشدم، ميگفتم يعني چي يه جوريه.سونو سه بعدي هم انجام داده بودم مشکلي نداشتم.

دکتر گفت اگه هزينه هيسترو برات زياد نيست، بيا هيسترو کنم ،ببينم چه خبره، بعد از بهوش اومدنم، دکتر گفت خوبه که هيسترو شدي چون چسبندگي داشتي.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزبزم به بسته دیگه دارم ... نمیدونم قبلش چیکار کنم شانسم بالاتر بره  اخه مشکلی هم ندارم ...

عزیزم خیلی‌ناراحت‌شدم

انشالله‌ماه‌بعدطبیعی‌بارداربشی‌

منم‌دوسری‌انتقال‌داشتم‌که‌منفی‌شده

امامتم‌‌‌آزمایش‌ایمنی‌ندادم

هیستروکردم‌قبل‌انتقال‌دوم‌چسبندگی‌داشتم‌‌که‌رفع‌شد

واقعا‌دیگ‌بریدم..خیلی‌فکرمودرگیرکرده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه عزيزم چيزي نذاشته بودن، من هر بار که سونو ميشدم، دکترم ميگفت رحمت يه جوريه، منم هميشه ناراحت ميشد ...

خوبه‌بازدکترتون‌‌یه‌چی‌سرش‌میشده

دکترتون‌کیه‌عزیزم

دکترمن‌انقدرسونومیکرد‌هیچی‌نمیگف

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه عزيزم چيزي نذاشته بودن، من هر بار که سونو ميشدم، دکترم ميگفت رحمت يه جوريه، منم هميشه ناراحت ميشد ...

چسبحدگی علامتی نداره؟

من دکترم گفت رحمت خوبه هیسترو وخراش هم چیزی بهم نگفت من حس میکنم داره سرسری انجام میده  

یا رب العالمین

بعدچندتاانتقال‌منفی‌مثبت‌شدی؟

بعد‌اینکه‌چسبندگی‌رفع‌شدباردارشدید؟

عزیزم خیلی‌ناراحت‌شدم انشالله‌ماه‌بعدطبیعی‌بارداربشی‌ منم‌دوسری‌انتقال‌داشتم‌که‌منفی‌شده امامتم‌‌ ...

سلام عزیزم..الان امضاتو خوندم..فک کنم شرایط مثل هم داریم

شما هم ی پسر دارید ؟؟؟دوباره میخاین انتقال بدین؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم..الان امضاتو خوندم..فک کنم شرایط مثل هم داریم شما هم ی پسر دارید ؟؟؟دوباره میخاین انتقال ...

آره‌عزیزم‌‌یه‌پسر۱۳‌ساله‌دارم

۵سال‌برادومی‌‌تلاش‌میکنم

شماچطور

بعدچندتاانتقال‌منفی‌مثبت‌شدی؟ بعد‌اینکه‌چسبندگی‌رفع‌شدباردارشدید؟

بعد از يه دونه انتقال منفي.

بله عزيزم، بعد از هيسترو، انتقال دادم مثبت شدم.

انشالله ايندفعه شما هم مثبت ميشي عزيزم.

آره‌عزیزم‌‌یه‌پسر۱۳‌ساله‌دارم ۵سال‌برادومی‌‌تلاش‌میکنم شماچطور

عزیز دلمممم..الهییی ب حق فاطمه ی زهرااا ب زودی زود خدا دل گل پسر تو شااااد کنه و داداش بشههه😍😍😍🙏🙏🙏

منم پسرم ۷سالشه..۷سال پیش میکرو کردم..

الان میخام برم برا انتقال جنین های فریز

تا خدا چی بخاددد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بعد از يه دونه انتقال منفي. بله عزيزم، بعد از هيسترو، انتقال دادم مثبت شدم. انشالله ايندفعه شما هم ...

عزیزم چه مدت بعد از هیسترو انتقالتون بود ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنونم عزبزم به بسته دیگه دارم ... نمیدونم قبلش چیکار کنم شانسم بالاتر بره  اخه مشکلی هم ندارم ...

عزیزم وضعیت شوهرت چطور بود قبل پانکچر ؟

کیفیت جنین هات چطورن چند روزه هستن ؟

انتی تی پوت بالا نیست ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود