2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044646 بازدید | 684401 پست

بچه ها من باز فکرای خل خلی زده به سرم. من بتام اولین بار بود ۲/۲ شد. همیشه زیر یک بود. بعد فردای قطع داروها چند تا قطره خون دیدم. دیگه پریود نشدم هنوز. میگم نیازه باز آزمایش بدم یا خل شدم باز؟ بگم زعفرون خوردم کیسه آب گرم هم گذاشتم😄

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
وای پشمالوو جون شما هم منفی شدی عزیزم😢 نمیدونم چرا خیلی برات امید داشتم. انشالله خدا برات معجزه کنه ...

ممنون ماهنده جون از دلداریت چه کنیم دیگه فعلا قسمتم نیست انگار ...ایشالا خدا به زودی دلتو شاد کنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من باز فکرای خل خلی زده به سرم. من بتام اولین بار بود ۲/۲ شد. همیشه زیر یک بود. بعد فردای قطع ...

ماهنده جون به نظرم ی بار دیگه بده که خیالت راحت باشه عزیزم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ماهنده جون فردا برو ازمایش بده ضرر نداره بیا دل ما رو شاد کن 

نه بابا. الکیه باز خل شدم‌😂😂 اگه تا فردا غروب پریود نیومد بی بی میزنم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره داشت واقعا خودمم دلمو خوش کرده بودم بهش و اون لک قهوه ای که روز ۸ و ۹ دیدم ... چی بگم خواهر خدا ...

عزیزم انشالله که به زودی باردار بشی ومعجز خدا شامل حالت بشه 🌺

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ممنون ماهنده جون از دلداریت چه کنیم دیگه فعلا قسمتم نیست انگار ...ایشالا خدا به زودی دلتو شاد کنه&nb ...

عزیزم نمی دونم چی بگم، متاسفم، فقط امیدوارم سال دیگه همین روزا تو اینجا از نی نی به دنیا اومدت برامون بگی

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه بابا. الکیه باز خل شدم‌😂😂 اگه تا فردا غروب پریود نیومد بی بی میزنم

یه چی بگم بخندی ، من گریه و خنده ام قاطی شده ، سه روز لکه بینی کشته بود منو ، حالا که جواب منفی رو گرفتم دریغ از یه لکه 😅😭 دیگه خیالش راحت شد 🥴

بچه ها من باز فکرای خل خلی زده به سرم. من بتام اولین بار بود ۲/۲ شد. همیشه زیر یک بود. بعد فردای قطع ...

وای من عاشق این فکرای خل خلی هستم! انقدر دلم ازین معجزه ها نیاز داره. بنظر منم فردا بی بی بزن اگر پری نشدی.  

یه چی بگم بخندی ، من گریه و خنده ام قاطی شده ، سه روز لکه بینی کشته بود منو ، حالا که جواب منفی رو گ ...

شما هم منفی شدی؟ ای بابا امیدوارم به زودی زود خدای خوب دلتو شاد کنه و مامان بشی

من همیشه میگم خدا جاهایی دستمونو میگیره که فکرشم نمیکنیم جایی که میگیم دیگه خودشه نمیشه ولی بعضی جاه ...

مرسی عزیزم از حرفای قشنگت اره واقعا همینه😍😍😍😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏