2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
پرسیدم گفت تشریف بیارید همه رو میگیم گفتم میخوام فریز کنم گفت کیفیتش اونجوری نیست که فریز کنی دکترت ...

انشاالله که همه چی به خوبی برات پیش بره و با همین انتقال مامان بشی عزیزم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیزم ممنون از همدردی و دعای خیر همگیتون از خدا میخوام هزار برابرش برگرده به خودتون 👐🏻👐🏻 ...

عزیزم انشالله زودی خدا دلتو شاد کنه و مادر بشی♥️🌺

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

سلام دوستان،من ۹ روز پیش پانکچر شدم،دو سه روز خونریزی مختصری داشتم،قطع شد،الان ۹ روز میگذره از امروز دوباره لکه بینی دارم شبیه لک پریودی،اینم بگم موعد پریودم ۲۸ اردیبهشت هستش،یعنی ۱۰ روز مونده،بنظرتون این لکه های پررنگ چیه؟

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
مرسي عزيز دلم😘 فردا بر ميگردم به روال عادي زندگي😁 امروز آزمايش داشتي؟

اره میبینی چه خوبه وقتی برمیگردی به روال 😀 

بعدش فقط منتظر جواب آزمایشی میگی دیگه هر اتفاقی قرار بود بیفته افتاده 🙂

اره عزیزم ۸ جوابش میاد سردرد گرفتم از استرس 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دوستان عزیزم ممنون از همدردی و دعای خیر همگیتون از خدا میخوام هزار برابرش برگرده به خودتون 👐🏻👐🏻 ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم 😔😔😔😔زنگ زدی  مطب ؟ 

ایشالا انتقال بعدی مامان دوقلوها بشی عزیزم 🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

عزيز دلم نميدونم واقعا چي بگم، هي مينويسم و هي پاك ميكنم😔 انشاالله ايندفعه به خواسته دلت برسي🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سرظهری یه دفعه دلم پرشداز غصه ترکیدم با بچه ها صحبت کردم آروم شدم چقدر امضات قشنگه واقعا👌🏻

اي جاااانمممم، خداروشكر كه الان آرومي🌷😍 

مرسي عزيزم😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره میبینی چه خوبه وقتی برمیگردی به روال 😀  بعدش فقط منتظر جواب آزمایشی میگی دیگه هر اتفاقی ق ...

آخخخخ دقيقا. اگه اين آقايون بزارن به روال عادي برگرديم😂😂 

انشاالله خوش خبري عزززيززززم😍😍🤲🏻