2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
عزیزدلم حال منم همینه نگران نباش خدای ما هم کریمه 

انشاءالله خیره دوست خوبم

رفتی جواب آزمایشتو بگیری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم ممنون از همدردی و دعای خیر همگیتون از خدا میخوام هزار برابرش برگرده به خودتون 👐🏻👐🏻

جواب ازمایش من منفی شد دکتر گفت داروها رو قطع کنم 

امیدوارم دل تک تک تون شاد بشه 🌹🙏🏻

چي شد عزيزم؟

سرظهری یه دفعه دلم پرشداز غصه ترکیدم با بچه ها صحبت کردم آروم شدم

چقدر امضات قشنگه واقعا👌🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام بچه ها من اومدم خونه...جنین هام هم اوردم با خودم    

به سلامتی گلم، انشاءالله به زودی خبر خوش بارداریتو برامون بیاری.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوستان عزیزم ممنون از همدردی و دعای خیر همگیتون از خدا میخوام هزار برابرش برگرده به خودتون 👐🏻👐🏻 ...

خیلی متاسفم خیلی ناراحت شدم هر چی بگم شما رو اروم نمیکنه خدا بهت آرامش بده عزیزم. جنین داری بازم؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها یه جنین برام فقط تشکیل شده گفتن فردا برم واسه انتقال خیلی ناراحتم زوده کاش میشد فریز بشه.&nbs ...

الهی همین یه دونه میچسبه به دل مامانیش و نه ماه دیگه میاد بغلت 

میشه همه زندگیت 

الهی همین یه دونه میچسبه به دل مامانیش و نه ماه دیگه میاد بغلت  میشه همه زندگیت

وای الهی آمین الهی که دعات در حقم گیرا باشه و بشه فدای دل مهربونت خواهر.❤❤❤

خیلی متاسفم خیلی ناراحت شدم هر چی بگم شما رو اروم نمیکنه خدا بهت آرامش بده عزیزم. جنین داری بازم؟

یه دونه 

وضعیت جالبی نیست ولی پسندم انچه را جانان پسندد ، توکل بر خدا بزرگ‌  ایشالا خبر بارداری خودت دو هفته دیگه عزیزم

دوستان عزیزم ممنون از همدردی و دعای خیر همگیتون از خدا میخوام هزار برابرش برگرده به خودتون 👐🏻👐🏻 ...

عزيزم😔😔نميدونم چي بايد بگم واقعا فقط از خداوند ميخوام معجزش شامل حالت بشه و بزودي مادر بشي❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
یه دونه  وضعیت جالبی نیست ولی پسندم انچه را جانان پسندد ، توکل بر خدا بزرگ‌  ایشالا خبر ب ...

بازم خدا رو شکر انشالله یه دونه فندوقت برات میمونه. انشالله توکلم به خداس. برای آرامش دلت صلوات میفرستم گلم

الهی بگردم عزیزدلم باز دلم غصه دار شد😔😔😔

انشاءالله که خیره برات عزیزم خدا خیر وصلاحِ بنده هاشو بهتر از هرکس میدونه انشاءالله که معجزه اشو نشونت میده ودامنت خیلی خیلی زود سبز میشه عزیزدلم...الهی آمین🤲🏻🤲🏻

یه وقت غصه نخوریا با خودت بگو صددرصد حکمتی داشته که اینجوری به صلاحم بوده