2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
بچه هامن مطب دکترم هستم  برای سونوی انتقال چه نکاتی حواسم باشه به دکتر یاداوری کنم؟بتظرتون از ا ...

اندازه ضخامت . طریقه مصرف دارو ها . و این میگن شب قبل انتقال نزدیکی خوبه اونم بپرس 

دیگه فکر نکنم چیز خاصی لازم باشه 

بعد از انتقال هم که هر چی لازم باشه میگه

عزیزچطوری میتونم درارتباط باشم چون تنهاکسی هستی ک پیش رستمی میری

آره عزیزم، البته من مرکز رستمی میرم ولی دکترم سارا فلاحی هست، ولی روش انتقال منم مثل شماست، منم یه چند مدت دیگه پریود میشم و انشاءالله باید برم برای شروع سیکل انتقال، چند روز پیش بهت درخواست دوستی دادم قبول نکردی، میشه قبول کنی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه هرسه انتقالم منفی شد .منتظرم شرایط همسرم اوکی شه ازصفر شروع کنم.الهی بااولین انتقالت به خوا ...

مرسی عزیزم انشالله برای شما هم این سری با اولین انتقال بگیره

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
من طبق تجربم میگم راحت بخور بدون هیچ‌گونه استرسی عزیزم. من تا زمانی که آزمایشم مثبت شد خوردم . اصلا ...

عزیزم شما ک با ای وی اف باردارشدی از علائمت بگو وکارای ک کردی بعدانتقالت؟واینکه چن تا جنین انتقال دادی چن روزه بودن

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم وقتی دو روزه یا سه روزه یا چهار روزه یا پنج روزه فریز بشن دیگه به سنشون اصاف نمیشه که. در حالت ...

اهان مرسی  .فرش یعنی چی ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
لانگ چیه؟برام دارو نوشتن ولی گفت فعلا نگیرشون اول تست بده وباجواب تست بیامطب

توضیح دادم عزیزم. ما کلا برا پانکچر و برا امتقال دو نوع سیکل داریم. سیکل لانگ یا ۴۵ روزه و سیکل کوتاه. که توصیح دادم چطوریه .نمیدونم دکتر شما کدوم سیکل رو ترجیح میده معپولا. هر چی هست ان شاالله که خیره و زود مامان میشین

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزب من گفته قبلی ک پریودبشی وتست بزنی اول زنگ بزن اگ داروشروع میکردیم براانتقال تستت روانجام بده و ...

نه به من چیزی در مورد احتمال کنسلی بخاطر کرونا نگفتن، دکترم گفت پریود شدی اول پریودی بیا، منم 30 اردیبهشت روز اول پریودم میشه، میافته پنج شنبه، دکتر گفت پنج شنبه مطب باز نیس، شنبه یکم خرداد که میشه سوم پریودت بیا، گفتم تست کرونا چی، گفت همون شروع سیکلت برات آزمایش کرونا هم می نویسیم، البته برای آزمایش کرونا اینو منشی گفت، حالا دقیق ازش میخوام بپرسم ببینم تست کرونا کی باید بدیم، فکر کنم همسرمونم باید آزمایش کرونا بده، برای همسرتم آزمایش نوشته؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم مبارکت باشه گلم انشاءالله که بارداریه خیلی راحتی داشته باشی ونی نی تو صحیح وسلامت بغل بگی ...

مرسی عزیزم سه روزه بودن اخه معمولا تیترشون بالا بوده برا همین نگران شدم

عزیزم من دو حدودا دو ماه قبل از انتقال خوردم بنظرم خیلی تاثیر مثبت و خوبی روی رشد آندومترت و آمادگی ...

خیلی ممنون عزیزم که جواب دادین خیالم راحت شد انشالله خدا نی نی ها تو سالم بزاره بغلت ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم شما ک با ای وی اف باردارشدی از علائمت بگو وکارای ک کردی بعدانتقالت؟واینکه چن تا جنین انتقال دا ...

عزیزم علایم خاصی نداشتم . فقط روز ۸ و ۹ لک دیدم که خیلی هم ترسیدم . شیافم رو بیشتر کردن دیگه قطع شد. کار خاصی هم نکردم. همه چی خوردم . فردای انتقال از تهران با ماشین خودمون برگشتیم خوزستان.استراحت انچنانی هم نداشتم چون هم تدریس انلاین داشتم و حین تدریس نمیتونستم دراز بکشم یا حتی کلا بشینم. از طرفی هم جای امپولم عفونت کرده بود همش بین بیمارستان و سونوگرافی و مطب در رفت و امد بودم. سه تا جنین بود . یه دو روزه و دوتا ۵ روزه .که خدا رو شکر یکیش گرفت. ان شاالله قسمت همه دوستان

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم من دو حدودا دو ماه قبل از انتقال خوردم بنظرم خیلی تاثیر مثبت و خوبی روی رشد آندومترت و آمادگی ...

شما روزی چند تا می خوردین 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷