2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست
چراکسی منو راهنمایی نمیکنه کسایی ک انتقال دادن لطفا راهنماییم کنن بعدازتست کرونا شروع میکنن برادار ...

عزیزم چون تست کرونا نوشته انجام بدی فکر می کنم انتقالت همین دوره ای که پریود میشی باشه، منم مثل شما مرکز رستمی میرم ولی دکترم فلاحی هست، برای منم دکترم می خواد همون دوره ای که پریود میشم انتقال بده، یعنی سیکلمون بلند نیس.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ببخشید عزیزم من نظر میدم چقدر داروهاتون کم بوده شاید علتش کم بودن داروها بوده کاش بهتون پردنیزولون آ ...

حالا امروز که میرم ازدکتر میپرسم ولی تو ازمایشام غلظت خون نداشتم انتقال اولم هم بود من تخمکام زیادبود دکترم گفت اصولا اینجور مواقع انتقال نمیدن فکرکنم علتش همون بوده

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ب همگییی 😘😘😘

روزتون قشنگ و پر از اتفاق های خووب ❤❤❤

بچه هااا ی سوال ✋🙋

برای ازمایش tshقبلش دارو رو باید بخوریم؟؟یا بعد ازمایش بخورم قرص  رو؟؟؟؟🙆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
انتقال

خوب پس عزیزم الان که در مرحله انتقال هستی اولین روز از گریودی میری و یک سری دارو بهت میدند تا رحم آماده بشه و تقریبا هفده روز بعد جنین رو بهت انتقال میدند. فقط آزمایش کرونا رو باید دو روز قبل از انتقال بدی

من برای پانکچر دوبار آزمایش کرونا دادم. یک بار قبل از شروع سیکل یکبار هم دو روز قبل پانکچر

برای انتقال یکبار آزمایش کرونا دادم. که دو روز قبل از انتقال بود. چون اتاق عمل میخواست حتما

سلام عزیزم اره اومدم همون داروهایی که به تو داد و ب منم داد 😕 فک کنم این دفعه رم باید بیخیال جنین ب ...

به سلامتی انشالله که کلی تخمک میشن برات. برای من حلق بود دوز سینال و پی دی هوموگت چقده. واسه من اصلا یادم نمیاد زخمات رو چند گفت ولی روز ۸ که رفتم‌پیش طاهری چون صداشو ضبط کرده بودم گلم رحم سه خطیه و اندازش ۷ هستش. نوبت بعدی گفت کی بیای؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پیش دکتر نقاب ، البته به من گفتن شانزده روز بعد انتقال ازمایش بده  ولی افتادم به لکه بینی بعید ...

عزیزم!!! پس انتقالمون یه روز بوده منم مریض نقابم 

نه ی بیبی بود که روز چهار زدم هاله داشت ولی دیگه نزدم 

فک کنم خراب بود وگرنه ممکن نیست اون روز ... 

انتقال چندمته ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
منم دکترم یه شهر دیگه اس می تونی به دکترت بگی نامه برات بنویسه واتساپ کنه، پرینت گرفتی می بری فرماند ...

تاحالا نرفتم پیششون. بار اول که میخوام برم. چون نمیشناستم اول اینکه شماره موبایل دکتر بهم نمیدند و دوم احتمالش هست نامه برام ننویسه. بازم با این حال ممنون از راهنماییتون

عزیزم!!! پس انتقالمون یه روز بوده منم مریض نقابم  نه ی بیبی بود که روز چهار زدم هاله داشت ولی ...

عزیزم ایشالله مثبت باشی بیای برات شادی کنیم ، انتقال اولمه 

به نظرت ازمایش تیتر بتا رو ساعت دو بدیم جوابش رو فردا میدن ؟ بعید میدونم امروز جواب بدن 

به سلامتی انشالله که کلی تخمک میشن برات. برای من حلق بود دوز سینال و پی دی هوموگت چقده. واسه من اصلا ...

من که خواستم ضبط کنم نزاشت پنج شنبه میخواست بگه دید تعطیله گفت شنبه بیا روز نهم خیلی دیر نیست