2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044607 بازدید | 684400 پست
سلام به رو ماهت عزیزم .....خوب پس خدارو شکر عزیزم .....خیلی هم ممنون که وقت گذاشتی برام ......نمیدون ...

عزیزم منم خواستم نظر شخصیم بهت بگم ببخش جسارت میکنم به نظرم بیا مام چون شنیدم عارفی به دونر دارو کم میده و بجای اینکه دلش برای ما بسوزه که این همه هزینه میکنیم دلش برای دونر میسوزه و بخاطر دارها کم تخمک کم میشه ولی من تو یه گروه هستم که همه تخمک اهدایی از مام گرفتن از واسطه مام ماشالله همه 20تا تخمک به بالا میدن و 15تا جنین براشون تشکیل میشه و تو یه گروه دیگه هستم که هزار به بالا عضو داره همه مام میرن اونقدر سقط نداره که شما میگی عزیزم 

ببخشید دلم نیومد نظرمو نگم 

من روزي سه تا ميخورم نگران نباش

دکترتون داده یا خودتون گرفتید اخه من خودم گرفتم میگم یه دفعه تاثیر منفی نداشته باشه ندیدم کسی بخوره مثبت بشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اگه ۱۳ تا جنین شده حتما هفده هیجده تا تخمک داشته....پس واقعا دفعه سومش بوده.....اخه اکثرا راستش ...

نه عزیزم واسطه خیلی بد بود و خیلی اذیت کرد و در نهایت بیشتر از پول قرداد آزمون گرفت منم شمارشو پاک کردم ولی خود اهدا کننده عالی بود حیف که هیچ شماره ایی ازش ندارم وگرنه بهت می دادم

عزیزم بهمن با کدوم دکتر بودی؟....راصی نبودی ؟

با دکتر عارفی بودم و اصلا ازش راضی نبودم کلی هزینه و رفت و آمد در نهایت زورش می یومد جواب سوال آدمو بده بسکه شلوغ و قر و قاطی ویزیت می کرد

دکترتون داده یا خودتون گرفتید اخه من خودم گرفتم میگم یه دفعه تاثیر منفی نداشته باشه ندیدم کسی بخوره ...

دكترم داده عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام. ببخشید شما که مرکز مام میرید خانم دکتر شاکریان می‌شناسید. کارشون چطوریه؟

سلام عزیزم من شاکریان نمیشناسم ولی طبق تحقیقاتی که کردم دکتر لاهوتی و علیرضایی تو مام از همه بهترن و آمار مثبت لاهوتی بالاس بعد نصر و علیرضایی خیلی مهربون و واسه مریض وقت میزاره و قشنگ به حرف آدم گوش میده 

سلام دوستان. میشه ب سوالم جواب بدید ب من گفتن چندروزقبل ازپریودی خودت وشوهرت آزمایش کرونا بدید وقب ...

در چه مرحله ای هستی. پانکچر یا انتقال. اگر پانکچر هستی ایشالا اگرتعداد تخمک‌ها زیاد باشند و هایپر بشی دوتا دوره گریودی بهت استراحت میدن و بعد انتقال جنین داری. 

سلام عزیزم من شاکریان نمیشناسم ولی طبق تحقیقاتی که کردم دکتر لاهوتی و علیرضایی تو مام از همه بهترن و ...

ممنون عزیزم که جواب دادی. می تونی لطف کنی و اگر رفتی مرکز مام اگر بیمارها رو دیدی ازشون درموردش بپرسی. ایشون قبلا مرکز مشتاق اصفهان بوده بعد رفته خارج از کشور دوره دیده و بعد اومده تهران. بهم گفتن برو پیشش 

عزیزم منم خواستم نظر شخصیم بهت بگم ببخش جسارت میکنم به نظرم بیا مام چون شنیدم عارفی به دونر دارو کم ...

عزیز دلم منم پیش عارفی نوبت گرفتم 

بخاطر همین موضوع که طوری دارو میده که تخمک کمی آزاد بشه و بخاطر اینکه خوب جوابگو سوالات مراجعه کننده نیست از مام نوبت گرفتم 

شما مام پیش کدوم دکتر هستی؟؟؟

عزیز دلم منم پیش عارفی نوبت گرفتم  بخاطر همین موضوع که طوری دارو میده که تخمک کمی آزاد بشه و ب ...

کار خوبی کردی عزیزم من با دکتر علیرضایی هستم خیلی دوسش دارم بهم آرامش میده 

دوستاي گلم فردا ٢٥ ماه رمضان هست. هركس حاجت داره سوره ٤٩ و ٥٠ شوري رو بنويسه با صدقه بزاره زير آيه، لاي قرآن. ميگن براي بچه دار شدن اسم زن و مرد رو بنوسيد. انشاالله همه حاجت روا بشيم🌷🤲🏻 التماس دعا😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
کار خوبی کردی عزیزم من با دکتر علیرضایی هستم خیلی دوسش دارم بهم آرامش میده  

منم با علیرضایی نوبت گرفتم

آره منم واقعا وقتی توی اینستا صداشون رو شنیدم ازش آرامش گرفتم 

اخلاق خوب و انرژی مثبت خیلی مهمه که باید از دکتر به بیمار منتقل بشه

شما تو چه مرحله ای هستید عزیزم؟؟