2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044574 بازدید | 684400 پست
هم اناکساپارین دارم هم اسپرین ، دسترسی به پزشک ندارم امشب مصرفشون نمیکنم امشب  

پروژسترون ميزني؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیاف پروژسترون روزی دو تا ، دو روز گذشته رو سه تا زدم  امروز دوباره دو تا گذاشتم که دیدم لکه ا ...

معمولا ميگن آنوكسا و آسپرين قطع بشه و علاوه بر شياف آمپول پروژسترون هم ميدن. كاش به دكترت دسترسي داشتي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنونم محتاجیم به دعا عزیزم دعاکن برام خوب پیش بره ایندفعه مثبت بشم

انشاالله عالي پيش ميره عزيزم🌷 توكل كن به خدا😍

معمولا ميگن آنوكسا و آسپرين قطع بشه و علاوه بر شياف آمپول پروژسترون هم ميدن. كاش به دكترت دسترسي داش ...

استرس بدی گرفتم امپول ندارم خونه ، الان رفتم سرویس دستمال کشیدم قهوه ای ترشحاتم‌ ، دیگه تا صبح احتمالا پریود بشم 😔

استرس بدی گرفتم امپول ندارم خونه ، الان رفتم سرویس دستمال کشیدم قهوه ای ترشحاتم‌ ، دیگه تا صبح احتما ...

خدانكنه عزيزم، فعلا استراحت كن. انشاالله اتفاق هاي خوبي برات بيفته🤲🏻🌷 نگران نباش

صلوات خاصه حضرت فاطمه رو بفرست 

نه بابا بخورین. همه چی بخورین اما به قول خودت اعتدال رو رعایت کنین. من گوجه و رب گوجه هم خوردم. کلا ...

سلام عزیزم . منم باردار بودم گوجه خیلی دوست داشتم . ولی دکتر گفت خیلی خوب نیست گفت  یک روز در میون یک دونه کافیه . دکتر خواهرمم یه دکتر دیگه بود اونم‌گفته بود گوجه نهایت روزی یه دونه ولی کمتر بخور  .

ببخشید عزیزم ریپلای کردم . گفتم تجرب رو بگم

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشالله گلم حتما برات دعا میکنیم انشالله در حق شما گیرا باشه. به سلامتی نی نیا رو میاری و میمونن برا ...

سلام عزیزم خوبی . خبری شد از مرکز بهت گفتن جوجه ها چندتا شدن ؟😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
استرس بدی گرفتم امپول ندارم خونه ، الان رفتم سرویس دستمال کشیدم قهوه ای ترشحاتم‌ ، دیگه تا صبح احتما ...

عزیزدلم انشاءالله که چیزی نیست داروخانه  آشنا نداری که بری آمپولشو بگیری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم ، ایشالله هر چی خیر و خوشی برات پیش بیاد 😍🌹

عزيز دلمي😍 همچنين براي شما عزيز دلم😘

نگران نباش منم تسبيح دست گرفتم دارم صلوات حضرت زهرا ميگم برات🌷

نوبت نگرفتم هنوز گفت هر موقع پریود شدی زنگ بزن حالا فردا صبح زنگ میزنم میرم دیگه توکل بخدا با خودش ا ...

انشالله که شانس شما خودش مرکز باشه. انشالله این دفعه کلی فولی داشته باشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤