2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044545 بازدید | 684395 پست
کی گفته ویتامین سی بده؟ والا من از روز اول انتقال همش پرتقال و نارنگی و لیمو ترش میخوردم. مثبت هم شد ...

منم فكر ميكردم ويتامين سي خوب نيست🤦🏻‍♀️ ديشب يه كوچولو پرتقال خوردم با عذاب وجدان😂 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسي عزيزم يه چندروز كنترل ميكنم ببينم چي ميشه

ببین اناناس و موز قند زیادی دارن. پرتقال هم خواستی بخوری نصف پرتقال بیشتر نخور. هندونه هم قند زیادی داره. توت فرنگی میگن خیلی خوبه برا دیابتی ها. من خودم یبار ۳۰ هفته بودم فکر کنم دلم هوس آناناس کرده بود نشستم یه جا نصف اناناس رو خوردم😋😜 صبحش ناشتا قندمو اندازه گرفتم خیلی بالا بود. دکتر گفت بخاطر اون انانسی بوده که شب قبل خوردم. شما که ده دقیقه قبل از گزفتن تست میوه خوردی .مطمئن باش اثر اون میوه ها بوده اینقد بالا شده عددش.کلا میگن برا تست خونگی قند ناشتا و دوساعت بعد از صبحونه مهمه. اگه این دوتا بالا بود بعد باید دوساعت بعد از ناهار و دوساعت بعد از شام هم اندازه بگیری. برا قند ناشتا باید زیر ۹۲ تا ۹۵ باشه. برا دوساعتی هم زیر ۱۲۰ باید باشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فكر ميكردم ويتامين سي خوب نيست🤦🏻‍♀️ ديشب يه كوچولو پرتقال خوردم با عذاب وجدان😂 

نه بابا بخورین. همه چی بخورین اما به قول خودت اعتدال رو رعایت کنین. من گوجه و رب گوجه هم خوردم. کلا میلم به مواد ویتامین سی دار زیاد شد بعد از انتقال. همین الانم گوجه و پرتقال  از چیزاییه که خیلی دوس دارم و مرتب میخورم

چیکا جان یعنی به غذاهات اصلا ادویه نمیزدی  مثلا ماکارونی بدون ادویه و رب چه جوری درست میکردی؟

من ادویه کم میزدم رب گوجه هم میزدم. کلا غذاهام بدون رب گوجه نبودن

خب پس چرا اینطوریه☹️ یعنی باید باز فردا پس فردا کامل باز بشه؟

ماهنده جان افتادم به لکه بینی الان قشنگ رو پد لک قهوه ای ، دو روز پیش هم در حد یه ناخن دیده بودم با درد پریودی به نظرت دارم پریود میشم ؟ میشه با این همه دارو ؟ وارد روز سیزدهم شدم 

ببین اناناس و موز قند زیادی دارن. پرتقال هم خواستی بخوری نصف پرتقال بیشتر نخور. هندونه هم قند زیادی ...

من فقط توت فرنگي و گوجه سبز و گلابي جنگلي ميخورم تو كار ميوه ديگه اي نيستم😂😂😂بعضي شباهم يه قاچ هندوانه. اره اثر ميوه ها بود چون دوساعت بعدش گرفتم ٩٣ شده بود

خداياشكرت....❤️ 
ماهنده جان افتادم به لکه بینی الان قشنگ رو پد لک قهوه ای ، دو روز پیش هم در حد یه ناخن دیده بودم با ...

انشالله که نباشه عزیزم. ولی اره بعضی ها میشن. مثلا مهربان جون فک کنم سری اول قبل ازمایش پریود شده بود و گیسو جونم همینطور. میخوای اگه اسپرین داری با مشورت پزشکت قطع کن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه بابا بخورین. همه چی بخورین اما به قول خودت اعتدال رو رعایت کنین. من گوجه و رب گوجه هم خوردم. کلا ...

مرسي عزيزم، خيالم راحتتر شد😍

نوش جونت عزيزم، انشاالله به سلامتي جوجه رو بغل كني😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشالله که نباشه عزیزم. ولی اره بعضی ها میشن. مثلا مهربان جون فک کنم سری اول قبل ازمایش پریود شده بو ...

هم اناکساپارین دارم هم اسپرین ، دسترسی به پزشک ندارم امشب

مصرفشون نمیکنم امشب  

ممنون ختم قران هم نیت کردم براخودم وبچه هابخونم خداکنه برسم تموم‌کنم

عزيزم قبول باشه🌷 خيلي التماس دعا😍

هم اناکساپارین دارم هم اسپرین ، دسترسی به پزشک ندارم امشب مصرفشون نمیکنم امشب  

انشالله که لانه گزینی باشه. توکل کن عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰