2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست

بچه ها من صبح ناشتا قندمو گرفتم ٩٠ بود ساعت ٣ ناهار خوردم ساعت ٥ ميوه خوردم در حجم زياد ١٠ دقيقه بعدش گرفتم ١٥٠ بود الان دوباره گرفتم ٩٣ بود طبيعيه؟ 

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم  من اگه جای تو بودم این یکی جنین هام رو هم انتقال میدادم بعد اگه خدای نکرده ...

سلام عزیزم چشم اینکار رو می کنم, توکل بخدا ولی دیگه نشه حمایتگری ندارم برای ادامه درمان... یکبارم برم پانکچربعدش بایدول کنم قول دادم😑😑😑

سلام عزیزم چشم اینکار رو می کنم, توکل بخدا ولی دیگه نشه حمایتگری ندارم برای ادامه درمان... یکبارم بر ...

مهربون جونم کارت به پانچر بعدی نمیرسه مگه اینکه بخوای واسه بچه دوم اقدام کنی...عزیزم ان شاء الله بزودی میای خبر مامان شدنت رو بهمون میگی

والا من پرسیدم کیفیتشون چجوریه گفت خوبن دیگه گرید نگفت خودشونم تشخیص دادن ۳روزه فریز کردن  همه ...

اره عزیزم اینا ک همه حرفه چون برا من بلاست بود نشد انشاالله ک شما مثبتی به امید خدا حتما جواب ازمایشت اومد منو صدا کن ببینیم 

سلام عزيزم طبع هرچيزي كه ميخواي بخوري رو سرچ كن. هندوانه طبع سرد داره. باتوجه به طبعت ببين چه چيزاي ...

راستش فک میکنم طبعم سرده، ولی توی سایتها و اینور اونور که میخوندم میزنن نباید گرمی بخورید😑😑

الان موندم چیکار باید کنم گرمی زیاد نمیخورم از ترسم، شما که از تجربیات بقیه خبر دارید راهنمایی کنید لطفا

سلام. دوستای گلم من بعد از قطع داروهام از چهارشنبه دیشب فقط چند قطره خون دیدم و تمام. از صبح هیچی ندیدم. طبیعیه؟ نباید کامل پریود بشم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰