2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
ان شاالله به سلامتی انتقال بدی و مادر بشی منم فکر کنم همون روز ۳ پریود رفتم و از همون روز استرادیول ...

ممنون عزیزم،انشاءالله خودتم با انتقال بعدی دامنت سبز شه گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان من آزمایشم روز۱۶ انتقال۱۰۹۲/۸شده شکر خدا انگار باردارم عزیزان بعد مثبت شدن نزدیکی داشتی ...

سلام عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم بهت ماهارو خیلی دعا کن 

عزیزم شما علائم چیا داشتی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم،انشاءالله خودتم با انتقال بعدی دامنت سبز شه گلم.

ممنونم گلم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم بهت ماهارو خیلی دعا کن  عزیزم شما علائم چیا داشتی؟

خدا  به همه منتظرا کوچولو ناز بده

علائم خاصی نداشتم زیر دلم و تخمدانام گاهی تیر میکشید کمر درد داشتم

سلام عزیزان من آزمایشم روز۱۶ انتقال۱۰۹۲/۸شده شکر خدا انگار باردارم عزیزان بعد مثبت شدن نزدیکی داشتی ...

مبارکت باشه بسلامتی. استراحتت چطور بود چند روزه بودن؟ حموم کی رفتی؟ کجا انتقال دادی؟

خدایا شکرت
والا اینو دکتر جنین شناس تشخیص داد، ۳ روزه فریز کردن بعدم انتقال دادن...والا پرسیدم گفتن خوبه گرید ن ...

نه من الان یدونه نی جنین دارم چون کیفیتش b هست گفتن سه روزه انتقال میدن قبلا دو بار بلاست انتقال دادم ۵ روزه ولی افت بتا داشتم

نه من الان یدونه نی جنین دارم چون کیفیتش b هست گفتن سه روزه انتقال میدن قبلا دو بار بلاست انتقال داد ...

والا من پرسیدم کیفیتشون چجوریه گفت خوبن دیگه گرید نگفت خودشونم تشخیص دادن ۳روزه فریز کردن 

همه اینا شانسیه عزیزم توکلمون باید به خدا باشه تو مثبتیا همه جوره داشتیم ۳روزه بوده ۵روزه، بلاست و.... فقط باید خدا بخواد که انشاءالله برامون بخاد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم نتونستم تکت کنم هر کاری کردم.  شما گفتی مریض دکتر انصاری پور هستید؟ میخواستم‌ ببین ...

ايشون بهترين امار انتقال را در ابن سينا با ٦٠ درصد داره بايد بپرسي ازش ديگه سوالات و قشنگ جواب مي ده حواستون به توضيحات دارو ها هم باشه كه متوجه بشيد 

ابن سينا بخاطر اينكه مريضا بين دكترها پخش بشن نميزاره اين امارا بيرون بياد منم از يه منبع موثق داخل ابن سينا فهميدم و سريع دكترمو عوض كردم و اومدم پيش ايشون 

موفقيت در ivf سه دليل توام داره كيفيت جنين ، پذيرش اندومتر و تكنيك انتقال دكتر

خدا  به همه منتظرا کوچولو ناز بده علائم خاصی نداشتم زیر دلم و تخمدانام گاهی تیر میکشید کمر درد ...

منم هیچ علائمی ندارم بخاطر اون پرسیدم دست راستت رو سر ماها...

انشاءالله که بارداریه خیلی خیلی راحتی داشته باشی و با یه زایمان خیلی راحت نی نیاتو بغل بگیری عزیزم 

سلام به دوستان عزیز، بنظرتون ملون و هندوانه مشکلی ندارن بخورم؟ روز دوم انتقالم،  نگرانم ویتامین سی داشته باشن و خیلی کم خوردم ازشون

از طرفی هم نگرانم یبوست نگیرم، احساس میکنم دارم یبوست میگیرم