2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044709 بازدید | 684404 پست
وااای چ خوب دکتر منم گفت احتمالا چند قلو باشه البته تلفنی عدد بتا رو گفتم

اي جان دلم انشالله هرچندتا هستن بارداري راحت و بدون استرسي رو سپري كني عزيزدلم😍❤️چندتا جنين انتقال دادي؟

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هامنم پریودشدم فردامیرم سونو برای انتقال.چه چیزایی از الان رعایت کنم ؟ بنظرتون اگه مشکلی نباشه ...

گيسو جونم از الان شروع كن لوبيا سبز بخور فداتشم يه چله كوچولو هم تونستي بردار به اميد خدا. من روز ١٩ سيكل برام انتقال داد

خداياشكرت....❤️ 
سلام خانما من چهله حديث كسا برداشتم ٢١ نفر بايد اضافه كنم كه ٤٠ نفر بشن هركي منتظر فرزند هست ل ...

منم میخوام تاپیک دارین؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
قربونت عزیزم، نه هنوز، 30 اردیبهشت پریود میشم انشاءالله سیکل انتقال رو شروع می کنم،میگم دلارام جون م ...

ان شاالله به سلامتی انتقال بدی و مادر بشی

منم فکر کنم همون روز ۳ پریود رفتم و از همون روز استرادیولو شروع کردم و ۱۹ سیکل برام انتقال داد.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزان من آزمایشم روز۱۶ انتقال۱۰۹۲/۸شده شکر خدا انگار باردارم عزیزان بعد مثبت شدن نزدیکی داشتی ...

مبارکت باشه عزیزدلم.الهی سالم بغلش بگیری

چندمین انتقالت بود گلی؟جنینات چندروزه بودن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍