2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044573 بازدید | 684399 پست
عزیزدلم ممنون بخاطر جواب دادنت...من الانم قرصِ تیروکسینو میخورم ولی برای tpo بالام دکتر هیچی نگفت... ...

اهان الان انتقال دادی؟ چطور بعد انتقال آز تیرویید دادی؟

نه عزیزم انشالله که منفی نمیشه. Tpo ات در حدیه که بعضی دکترها به خاطرش دارو نمیدن. Tsh هم بیشتر از اینکه باعث منفی شدن بشه برای جنین ضرر داره که به محض انشالله مثبت شدن باید آز بدی دوباره دوز داروت تنظیم شه. نگران اون نباش. انشالله که مثبتی ❤️

دکترم بهرامی هست  یه جنین دارم برای انتقال اماده میشم  به امید خدا کارا خوب پیش بره این ...

ان شاالله به سلامتی عزیزم،منم دکتر بهرامی هستم،ازشون راضی بودین برای پانکچر و بقیه کارها؟جنین بلاست هستش ؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزيزم دكترم حرفي از هماتوم نزد. ديشب يكم زياد كار كردم يكي دوبار ديدم بعدش خداروشكر چيزي نديدم. ز ...

خوب پس قطع شد انشالله چیزی نیست. یه سونو خیلی خوب برو. مراقب خودت هم باش، ولی نگران نشو ❤️

هیدروکسی سولفات ؟؟؟اون که واسه کرونا و سیل و ایناست چه ربطی به ایمنی داره گفتن انتی  با همون خ ...

هیدروکسی کلرکین سولفات. تا جاییکه میدونم اینم برای ایمنی هست، دکترم داد. 

نه عزیزم Tpo بالا درمان نداره. لووتیروکسین برای تنظیم TSH هست. چون tpo بالا یعنی مستعد بهم خوردگی tsh، لووتیروکسین میدن. یعنی میخوان اثر tpo رو مهار کنن، نه اینکه tpo رو بیارن پایین. اگر هم بیاد پایین خیلی ناچیزه. من حدود ۴ ساله لووتیروکسین میخورم. Tpo ام همون پونصد و خوزده ای موند. فقط بعد هیدروکسی شد چهارصد و خورده ای که یعنی هیچی. 

سری اخر تا چند روز استراحت کردی و استراحت در چه حد بود؟

سه روز اول خیلی استراحت کردم فقط همون روز که اومدم تاس کباب درست کردم. ولی بعدش اصلا کار نکردم. اما راه میرفتم. بعد سه روز استراحتم کمتر بود. مثلا خونه رو مرتب و اینا نمیکردم. غذا هفته ای ۲-۳ بار. اونم همش سرپا نبودم. اما داشتم درس میخوندم. یه روزم امتحان داشتم حدود ۴ ساعت نشستم پشت میز. زندگیم رو مختل نکردم، اما خیلی راحت گرفتم به خودم. 

اهان الان انتقال دادی؟ چطور بعد انتقال آز تیرویید دادی؟ نه عزیزم انشالله که منفی نمیشه. Tpo ات در ح ...

آره عزیزدلم انتقال دادم...من دکترم برا ماه اردیبهشت آزمایش نوشته بود نمیدونست که انتقالم اردیبهشته همینجوری نوشت که چک بکنه دیگه منم انتقال دادم رفتم آزمایشو دادم گفتم اگه منفی شد برم پیشش با آزمایش برم...

ممنونم خیلی خیلی که جوابمو دادی واقعا از دیروز غصه دار بودم توروخدا خیلی خیلی دعامون کن الان نفست حقه خدا صداتو میشنوه🤲🏻🤲🏻

من دوتا جنین ۳روزه انتقال دادم هیچ علائمی هم ندارم اصلا حتی یه لکِ کوچیک بنظرِ شما طبیعیه؟، روزِ دهمم یه بی بی چک گذاشتم منفی شد یعنی زود بوده یا واقعا منفیه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وای اتفاقا ب ماکروویو فکر کردم گفتم با کارتونش میبریمش ک فکر کنن از همونجا خریدیم و مجبوریم بیاریم ت ...

ماکروویو فکر کنم اشعش واست خوب نباشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ان شاالله به سلامتی عزیزم،منم دکتر بهرامی هستم،ازشون راضی بودین برای پانکچر و بقیه کارها؟جنین بلاست ...

دکتر بهرامی پرانرژی دوسش دارم

روز پانکچر و انتقال هم خیلی به موقع اومد راضی بودم

اما در کل بیشتر کارا با ماماهاست 

جنینم سه روزه فریز شده نمیدونم برای انتقال چیکار میکنن 

فراموش کردم سوال کنم حالا سری بعد رفتم میپرسم

شما تو چه مرحله ای هستید

سلام بچه ها 

میگم دکتر الان به جایی آمپول پروژسترون روز دو تا شیاف پروژسترون داده 

بعد نوشته روی شیاف هم مقعدی میشه استفاده شد هم واژینال 

دارو خانه هم روی بستش نوشته واژینال 

بعد من واژینال میترسم استفاده کنم اگه مقعدی استفاده کنم آیا تاثیرش همون طوره یا واژینال بهتره 

میگم شاید واژینال رحم تحریک کنه

اگه کسی اطلاع داره بگه لطفا

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
سلام بچه ها  میگم دکتر الان به جایی آمپول پروژسترون روز دو تا شیاف پروژسترون داده  بعد ن ...

سلام عزیزم دکتر معمولا واژینال توصیه میکنه ومیگه تاثیرش بیشتره ومشکلی هم نداره واژینال ولی بعضی بچه ها مقعدی هم استفاده میکنن...نترس هیچی نمیشه یکی از بچه ها میگفت دکترش گفته تاجایی که انگشتتون فرو میره فشار بدید داخل واژن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
هیدروکسی کلرکین سولفات. تا جاییکه میدونم اینم برای ایمنی هست، دکترم داد.  نه عزیزم Tpo بالا در ...

سللم دارچین جون

تی پی او منم پونصد و خورده ایه

یعنی ممکنه دلیل ناباروریمون این باشه؟

من تازه میخوام برم دکتر غدد که برای تی پی او دارو بده

تیر ماه هم برم ای وی اف به امید خدا

به نطرتون تو دو ماه نمیاد پایین؟

بچه ها من آمپول پروژسترون رو تازه رو روزه زدم ولی اینقد جاش درد میکنع که اذیتم امروز یکم حوله گرم کردم گذاشتم راهی پیشنهادی چیزی دارید بهم بگید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤