2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
بچه ها دارم به این فکر میکنم بعد از انتقال اگه بخام دو سه روز تهران بمونم مجبور میشم از بیرون غذا ب ...

عزیزم

منم میخوام بمونم

احتمالا هتل آپارتمان میگیریم خودمون میپزیم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم.....طرز مصرفش چن بار درروزه؟....هز چن وقت قبل از انتقال بحورم؟

سه بار در روز هر بار ٤٠٠ ميلي گرم 

من براي انتقال ال ارژنين هم ميخورم ٣ بار در روز هر بار ٢٠٠٠ ميلي گرم 

L-arginine (Nitric oxide donor): L-arginine supplementation improves the uterine blood flow, endometrial receptivity, implantation and pregnancy rates in comparison to a control group (118). In addition, oral L-arginine improves endometrial thickness on the day of HCG administration.

ال آرژنین (اهداکننده اکسید نیتریک): مکمل ال آرژنین در مقایسه با گروه کنترل جریان خون رحم ، میزان پذیرش آندومتر ، کاشت و بارداری را بهبود می بخشد (118). علاوه بر این ، ال آرژنین خوراکی ضخامت آندومتر را در روز تجویز HCG بهبود می بخشد

عزیزم ربطی به کوتاهی نداره استرادیول باعث بالا رفتن تیرویید میشه دکتر منم گفت مشکلی نیست تا جنین بخو ...

عه واقعا پس بخاطرِ استرادیوله

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم ۳روز بعدِ انتقال این آزمایشو دادم 

قبلش ازمايش نداده بودّي ؟ يادمه سمر جون هم ٣ بود ولي انتقال داد مشكلي نيست تا ٤ نرمال فقط  ميگن  براي خانوم باردار بايد تيروييد زير ٢ باشه  كه حتما مال شما مياد با قرص خوردن ،زير نظر دكتر  كه غدد هستي ، ايشاله مثبتي 

نمیدونم جانم. من خودم مرتب قرص تیروئید میخورم. از چهار و خورده ای شد دو. بازم منفی شدم. تقدیرت باید ...

مرسی عزیزدلم...واقعا فقط باید خدا بخواد درست میگی شما ولی این تیروئید امروز خیلی منو بهم ریخت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
تیرویید تاثیر داره ولی انتی تپو بیشتر تاثیر داره چون اون مشکل خود ایمنی میاره که جنین رو از بین میبر ...

عه عزیزم من آزمایشمو بفرستم میتونی بگی بهم خود ایمنی دارم یانه؟

عه عزیزم من آزمایشمو بفرستم میتونی بگی بهم خود ایمنی دارم یانه؟

اصلا معلوم نیست عددش چنده ولی فکر کنم رنججش باید تا ۳۵باشه واسه من متاسفانه رسیده بود به ۵۲۶که دکترم گفت مشکلی نیست ولی منفی شد انتقالم و فکر کنم تا پایین نیاد هم مثبت نخواهم شد

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اونایی که تو ابن سینا انتقال داشتن پله های ساختمان و به طرف خیابان اومدین پایین نترسیدین..من از الان ...

عزیزم از هیچ چیز نترس توی این راه باید قوی باشی 

اصلا پله مسئله مهمی نیست فقط باید آهسته بری و احتیاط کنی مثلا هر دو سه تا پله یک مقدار وایستی 

بچه ها من پارسال ازمایش دلدم،انتی فسفولیپدم بالا بود،دوباره زمستون تکرارکردم،یک مقدار اومده بود پایین،دکتر میگه خودایمنی هست و وقتی جنین  تشکیل بشه ،احتمال ازبین رفتنش توسط بدن زیاده؟درمانم م نداره،الانم گفته از روماتولژ نامه ببرم برای شروع سیکلم،شما مشکل خودایمنی نداشتید؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد