2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044809 بازدید | 684412 پست
عزیزم حرکتش چنده؟؟؟ همسر من مورفولوژی ۶  تعداد خیلی بالاست ۳۲۰میلیون  اما حرکت ۵ =a+bهس ...

شما طبیعی باردار میشین ان شاالله. تلاش خودتونو بکنید. داروی تقویتی مصرف کردن تا حالا؟

یه سرچ کن ببین چه خوراکی هایی باعث تحرک بالای اسپرم میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما طبیعی باردار میشین ان شاالله. تلاش خودتونو بکنید. داروی تقویتی مصرف کردن تا حالا؟ یه سرچ کن ببی ...

تا دلت بخواد دارو خورده 

عمل واریکوسل هم انجام داده 

هر چی که برای حرکت خوب بوده خورده اما متاسفانه کم شده

بچه ها دارم به این فکر میکنم بعد از انتقال اگه بخام دو سه روز تهران بمونم

مجبور میشم از بیرون غذا بخرم. اکثر غذاها ادویه و زعفران دارن و برای انتقال خوب نیست

شما پیشنهادتون چیه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
تا دلت بخواد دارو خورده  عمل واریکوسل هم انجام داده  هر چی که برای حرکت خوب بوده خورده ا ...

نمی دونم چی بگم عزیزم

اگه همه راه هارو رفتین لهترین راه میکرو هست

ان شاالله با همون بار اول مثبت میشین

چون شرایط شوهرتون خوبه

فقط تحرک کمه که اصلا تو میکرو مهم نیست

جون اسپرم رو داخل تخمک تزریق میکنن و نیازی به تحرک نیست

ان شاالله با همون بار اول مثبت میشی 😘🙏

بچه ها دارم به این فکر میکنم بعد از انتقال اگه بخام دو سه روز تهران بمونم مجبور میشم از بیرون غذا ب ...

نمیشه بپزی فریز کنی با خودت ببری؟

اصلا چرا میخوای تهران بمونی؟

نیازی نیست

چقدر هست مسیرتون تا تهران؟

نمیشه بپزی فریز کنی با خودت ببری؟ اصلا چرا میخوای تهران بمونی؟ نیازی نیست چقدر هست مسیرتون تا تهر ...

از اصفهان میام تهران

ولی نمیخام ریسک کنم. دوست دارم روزای اول تو ماشین نشینم

غذای فریز هم نمیشه هتل گرم کرد. 

سوییت ها هم تمیز نیستن یه بار رفتم سوییت فرار کردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها دارم به این فکر میکنم بعد از انتقال اگه بخام دو سه روز تهران بمونم مجبور میشم از بیرون غذا ب ...

ببین به نظرم انقدر زعفران نداره که مشکلی باشه، اما مسئله این هست که خدای نکرده غذای مسموم نخوری، به نظرم مشکل غذای بیرون بیشتر اینه تا ادویه و زعفرون... مگه اینکه جای خیلی مطمین پیدا کنی

از اصفهان میام تهران ولی نمیخام ریسک کنم. دوست دارم روزای اول تو ماشین نشینم غذای فریز هم نمیشه هت ...

چاره ی گرم کردنش فقط یه پیک نیک کوچیکه کاری نداره

حتما با دکترت در مورد این موضوع صحبت کن. 

ببین نظر اون چیه

چاره ی گرم کردنش فقط یه پیک نیک کوچیکه کاری نداره حتما با دکترت در مورد این موضوع صحبت کن.  ب ...

نظر دکترها اینه که همون موقع میتونی برگردی

حالا باید یه برنامه ریزی ای بکنم فعلا نمیدونم چیکارکنم

ببین به نظرم انقدر زعفران نداره که مشکلی باشه، اما مسئله این هست که خدای نکرده غذای مسموم نخوری، به ...

والا چی بگم هر چیزی ممکنه

باید یه فکری بکنم

ایشالا همش جنین بشن برات  گلم ذخیرت چند؟

مرسی، ممنون عزیزم

ذخیره ام فکنم ۵ و خورده ای دقیق یادم نیست

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین