2777
2789

اول سلام و خیلی ممنونم که اومدید

من دهمم رشتم تجربیه . سال هشتم نهم کلاس خارج مدرسه نمیرفتم کلا کتاب درسی و کتابای تست درسنامش و تست هارو خودم میخوندم همیشه هم تاپ کلاس بودم نمراتم ۲۰ آزمون آزمایشیم میدادیم حتی تک رقمی هم میاوردم. امسال که اومدم دهم گفتم نکنه همه ی نکات توی کتابا نباشه و چیزیو از دست بدم بخاطر همین برای ۴ درس اختصاصی کلاس رفتم مشکلم اینه که کل وقتم صرف نوشتن و خوندن جزوات میشه و اصلا به تست زدن نمیرسم حتی خیلی اوقات به نوشتن جزوات هم نمیرسم  سالای پیش هفته ای به زور ۱۵ ساعت میخوندم نهایتا ۲۰ ساعت . ولی عالییییی بودم نه در حد مدرسه ها کلا عالی. امسال اصلا به تست نمیرسم با اینکه بیشتر از پارسال میخونم.میشه راهنماییم کنید؟ و اینکه اگر یازدهم کلاس نگیرم خودم بخونم تست بزنم مثل قبل مطلبی هست که از دست بدم و توی کتابا نباشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوازدهمم ولی خیلی از نکات هست که تو کتاب نیست کلاس خصوصی حضوری هم ب شدت وقتگیره یعنی فوققش واسه ی درست کلاس حضوری برو

من پییشنهادم کلاسای موسسه ماز هست که انلاینه و وقت رفت و امد ازت نمیره واستاداش خیلی عالین و 90 درصد رتبه های برتر تک رقمی هم ازش استفاده میکردن

ممنون گلم شما چجوری جزوات رو میخونید که وقتتونو نگیره زیاد؟

واسه زیست من جزوه ندارم همه نکاتو وارد کتاب میکنم حتی نکاتی ک توی تست دیدم و همراه با اون میخونم

دفعه اول یه دور داستانی فقط از روش میخونم تا بدونم کلا مطلب درباره چیه مهم نیست که حتی اگه کاملا نفهمیدم

بعد از اول گفتار پاراگراف پاراگراف تحلیل میکنم و دقیق میخونم و به قیدا و فعلا تصویراش دقت میکنم بعد هر وقت سر تیتر  جدید اومد میرم تستای همون سر تیتیرو قبلشو ک خوندم  میزدم با کتاب ک این میشه تست اموزشی تا مطلب کامل تو ذهنم بره اینجا مهم درست جواب دادن نیست مهم یاد گرفتنه

دفعه بعد کل گفتار خوندنش 15 الی20 دقیقه میشه چون قبلا خوندم و بعدش میرم تست بزنم تابفهمم چقد یاد گرفتم درواقع میشه تست مروری

دفعه بعد چشمی برگ میزنم و شکلای کتابو تو ذهنم حفظ میکنم بعد میرم مثلا 40 تا تست زماندار میزنم معمولا اینو شب قبل ازمون