2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044607 بازدید | 684400 پست
وااای واقعا؟!  من مرکز مام میرم تو سالن که هستیم اکثرا باردار شدن و خداروشکر خوبن. سقط که دیگه ...

فدات بشم عزیزم ....مرسی که وقت گذاشتی....اره عزیزم من میخواستم با خیال راحت بیام مام ...راستش اوایل منم گفتم چه ربطی داره خوب حالا همه جا سقط و اینا هست ولی من تو گروهای خود مام هستم خودبچه هایی که حامله ان میان میگن سقط کردیم راستش تعدادشونم زیاده دیگه یه دره ترسیدم ....خلاصه چن روز پیش که زنگ زدم به این خانوم....اتفاقا خیلی خانوم خوبیم بود بهتر از خودت نباشه گفتم ازش بپرسم اونم گفت اره به نطر من نیا مام ....برا من که فرقی نداره من برای چن تا بیمارستان کار میکنم ولی راستش رو میگم که اینجا امارسقطش بالاست.....راستش ادم باردارنشه بهتره تا سقط شه اخه من خودم دوبارسقط کردم خواهر خدا نصیب کسی نکنه ایشالله .....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ماهنده جونم آزمایشمو بالاتر دیدی؟ سوالمو جواب میدی خیلی نگرانم

عزیزم در مورد تیروئید دلیل صد درصدی نداره. من دکترم گفت طبیعی باشه خوبه ولی بهتره زیر دو باشه برای بارداری. نگران نباش اگه جنینی قابلیت تقسیم داشته باشه تو هر شرایطی میگیره عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما بچه داری؟

نه فدات شم تیکرم مال قانون جدبه ....ایشالله با دعاهای شما عزیزان بزودی باردارمیشم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بله عزیزم این سفره رو یکی از دوستان بمن یاد داد که الان خداروشکر خودش بارداره. خیلی سادس باید چهارشن ...

فدات بشم عزیزم ....ممنون از توصیحت

شوهر منم مورفو ۱ تعداد ۵۶میلیون و دی اف ای ۱۴ دکتر گفت طبیعی میشید  اماخودم ذخیرم ۱/۹۴

گلم دکتر گفته با این شرایط همسرت طبیعی باردار میشی ؟؟

اخه شرایط همسر منم همینه مورفو یک دی اف ای 14 تعدادشم بالاس کم نیست فقط تحرک صفره ولی 4ساله منتظرم و طبیعی باردار نشدم 

حتما سنتون کمه که فرصت طبیعی داده 

سلام بچه ها من امروز رفتم پیش مشایخی

برام آزمایش های ایمنی انعقادی نوشت و کاریوتایپ هم نوشت با سونو هیسترو دعا کنید مشکلی نداشته باشه 

راستی کسی سونو هیسترو انجام داده؟درد داره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم دکتر گفته با این شرایط همسرت طبیعی باردار میشی ؟؟ اخه شرایط همسر منم همینه مورفو یک دی اف ای 14 ...

تحرک همسر من a3وb35 

اره دکتر جنتی گفت میشه 

ولی چون ذخیره خودم کمه ۱/۹۴گفت بعد ۳ماه بیا میکرو 

شما ذخیرتون چند؟ای وی اف کردید؟

بچه ها اینا آزمایش های ایمنی انعقادی ان؟

@زینبی_بابا   عزیزم شما میدونی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
تحرک همسر من a3وb35  اره دکتر جنتی گفت میشه  ولی چون ذخیره خودم کمه ۱/۹۴گفت بعد ۳ماه بیا ...

پس ان شاءالله که میشه عزیزم 

ذخیرمم 4بود 6ماه پیش 

هنوز انتقالی نداشتم پریود شم میرم واسه شروع