2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044589 بازدید | 684400 پست
ممون عزیزم. شما الان تو چه مرحله هستی؟ باردار شدی؟ 

آره عزیزم

۹ هفته باردارم

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اولين بار هم با دكتر طرازي بودم و سينال داد، سري بعدش خودش پرگووريس بهم داد كه بدنم جواب داد به د ...

راستی پروژسترون رو بزارم توی یخچال یا بیرون. چه ساعتی بزنمش از فردا پرستاره گفت هر وقت که دوست داشتی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سینال و اچ ام جی فرقش چیه؟

اچ ام جي محرك رشد فوليكول هست. فكر كنم سينال براي تقويت تخمك گذاري باشه.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دوستم دوتا جنین شد و حامله شد با اولین انتقال.تک قلو.چون ذخیره کم بود و اسپرم شوهرشم کم بود.اون ابن ...

آخی کاش منم بشم. منم ابن سینا میرم دکترش کی بود؟ فریز انتقال داد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
راستی پروژسترون رو بزارم توی یخچال یا بیرون. چه ساعتی بزنمش از فردا پرستاره گفت هر وقت که دوست داشتی ...

نه من گذاشتم توي كشوي پاتختي، آخه چربه يخچالي نيست. هرساعتي ميزني، سعي كن روزاي ديگه هم همون ساعت بزني و خيلي اينور اونور نشه ساعتش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشالله جنین بشن والا همه مراحلش عذابه و پر استرس

انشاالله ميشن عزيز دلم

فدات باشه چشم مرسی گلم. ❤❤❤

قربانت😘😘

انشالله با اون فندوقای تو دلت برام دعا کن 😍😍

چشم عزيز دلم، اگه قابل باشم😘😘 چه حس خوبي بهم دادي، خودم يادم رفته بود فندق دارم😂