2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684406 پست
ماهنده جان عزیزم متاسفم میدونم خودتو برای این روز آماده کرده بودی ولی بازم سخته خدا کمکت کنه گلم&nbs ...

ممنونم گلم. آخی خدا بد نده. انشالله حالشون زودی خوب بشه. حالا با هم صحبت میکنیم نازی جون

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم خسته نشو، اين راه سخته ولي شيرينه، داريم براي زندگيمون ميجنگيم و تلاش ميكنيم، انشاالله بهترين ...

مبارك باشه عزيزم انشالله خبر مثبت شدنتون را بزاريد ، دكترتون كي بود ؟ توصيه خاصي براي قبل و بعدانتقال نداشت ؟ خراش و prp انجام داده بوديد؟ 

سلام عزیزم خوبی؟عملت خوب بود ؟

سلام فدات شم به سلامت رسیدی خونت حالت بهتره؟

هیچی ۳ تا تخمک کشیدن بقیش پوچ بود دنیا رو سرم خراب شد حالا قراره سه روز دیگه زنگ بزنن ببینم جنین تشکیل شده یا نه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عشقم ببخشید  پیامتو دیر جواب دادم سر دیگ نذری ام  یکی یکی اسم بچه ها یادم میاد برای همه د ...

قبول باشه نذرتون  عزیزم التماس دعا انشالله حاجت روا بشید

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستای گلم. خواهرای مهربونم. همدم های من. ممنونم از تماااام دعا ها و لطف هایی که به من داشتین. انشال ...

ماهنده جون خيلي ناراحت شدم ولي دوباره با اراده  وقوي تَر شروع كن من ميدونم تو يه مامان قوي ميشي  يه مامان قوي وصبور به اميد اون روز كه خبر مثبت شدنت رو بياي بگي من اين پيام رو برات ريپلاي كنم 

فدات واقعا سخته میفهممت من وقتی اومدن گفتن سه تا از حال رفتم افتادم پرستارا کلی دورم جمع شدن تا.... ...

الهی چه روزای سختی رو پشت سر گذاشتی انشالله که مثبت میشی و مرحمی میشه روی زخمات. سمر جون آمپول پروژسترون رو باید آروم زد؟ و اینکه بعدش کیسه آب گرم بذارم یا نه از امروز باید بزنم 

آره الان زنگ زدم مرکز گفتم گفت خودم یکی دیگه رو بزنم اینقد حواس پرتن. میگم این زدنش راحته همسرم میتو ...

اره گلم خیلی راحته. فقط دو تا رو صبح بزن تو یه سرنگ. باسن رو به چهار ناحیه تقسیم کنین. قسمت یک چهارم بالایی به سمت بیرون . سوزن سریع بره تو ولی مواد خیلیییی آروم تزریق بشه.  آموزشش تو نت هست. تزریق عضلانی بزن

[QUOTE=189117672]عزیزم خب واکسن زدی دیگه اگر بالا نبود باید شک میکردی😇😇😇😇[/QUOTEسلام زينبي جان ا ...

عزیزم دکترتون درست گفته گلی به حرف و حدیث های غیر موثق و بدون سند هم کاری نداشته باش

اگر آزمایش اسپرم در مرکز ناباروری انجام شده کاملا معتبر هست و دیگه اقدام دیگه ایی لازم نیست‌ 

فدات بشم عزیزدلم خیلی خیلی ناراحتت شدم 😔😔انشاءالله که خیره برات حتما حکمتی توش بوده خدارو هزار مر ...

ممنونم بی نهایت از محبت و همدردی و دعاهای قشنگت. عزیزم مرتب برات دعا میکنم که مثبت بشی جونم♥️♥️♥️♥️

عزیزم دوتا امپول رو تو یک سرنگ میزنن به خصوص اگه ۵۰ باشه که باهم ۱۰۰ میشه

آره ۵۰ هست گلم ولی پرستار یادش رفته فقط یکی زده حالا الان زنگ زدم مرکز گفت برو یکی دیگه رو بزن. چند دقیقه دیگه میرم‌ اونم میزنم از فردا دوتا با هم توی یه سرنگ میزنم. فقط بعدش باید کیسه آب گرم بذارم یا نه 

عزیزم دکترتون درست گفته گلی به حرف و حدیث های غیر موثق و بدون سند هم کاری نداشته باش اگر آزمایش اسپ ...

تو مراكز  ناباروري انجام نشده تو شهر خودمون ازمايش داد دكتر هم قبول كرد فقط احتمال داره يكي مورفو تحرك خوب باسه وليdfiبالا باسه؟ همجين چيزي امكان داره؟

اره گلم خیلی راحته. فقط دو تا رو صبح بزن تو یه سرنگ. باسن رو به چهار ناحیه تقسیم کنین. قسمت یک چهارم ...

آره دیدم‌ توی نت ولی همسرم خیلیییی ترسو کاش میزد خستم هی برم بیرون. بهم گفت هر ساعتی که خواستم بزنم. ۱۱ صبح بزنم خوبه