2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
بله ۶تا بود ولی پوچ بوده سه تاش. الهی آمین😭😭😭😭😭😭

عزيزم ميدونم ناراحتي اما قوي باش نميدونم چي بگم واقعا😞😞فقط از خدا ميخوام همون سه تا جنين عالي بشه و نتيجه مثبت مثبت بشه عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم الان دارم برمیگردم خونه خودم خوبم ولی فقط سه تا تخمک گرفتن ازم متاسفانه حال روحیم خوب نیس ...

عزیزم نا امید چرا هستی ان شاالله همه ی اون سه تا جنین میشه من با ده تا جنین هنوز مادر نشدم ولی یکی بود تو مرکز یه تخمک داشت همونم جنین شد با همون باردار شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب  نسل سوم نشون میده یعنی منظورت بچه نوه مامیشه؟ چه بیماری هایی ژنتیکی انتقال داده میشه ...

اره عزیزم. بیماری های ژنتیکی بی نهایته عزیزم من منظورم نازاییه گلم. اره اگه کروموزوم y مشکل نداشته باشه و مادری باشه. البته به نسل سوم هم صد در صد نیست. درصدش کمه عزیزم❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره عزیزم. بیماری های ژنتیکی بی نهایته عزیزم من منظورم نازاییه گلم. اره اگه کروموزوم y مشکل نداشته ب ...

عزیزم من یه جا خوندم همسران ما که تحرک و مورفولوژیشون صفره و تعداد کمه، اگر پسر دار بشیم احتمال ۵۰ درصد اون هم این مشکل رو خواهد داشت

چقدر ازمایشگاهاتون دیر جواب میدن من تحملم تموم شد    

عزیز دلم😍 انشالله با این انتقال مثبت بشی من دلم شاددددد بشه عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم الان دارم برمیگردم خونه خودم خوبم ولی فقط سه تا تخمک گرفتن ازم متاسفانه حال روحیم خوب نیس ...

عزيزم انشاالله با همين سه تا مامان ميشي، غصه نخوريااااا، خدا بزرگه😍🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيزم ميدونم ناراحتي اما قوي باش نميدونم چي بگم واقعا😞😞فقط از خدا ميخوام همون سه تا جنين عالي بشه ...

مرسی عزیزم انشالله ولی نمیتونم قوی باشم اصلا. هر چیزی رو خدا خواست بهم بده زجرم داده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم نا امید چرا هستی ان شاالله همه ی اون سه تا جنین میشه من با ده تا جنین هنوز مادر نشدم ولی یکی ب ...

چی بگم فدات شم دلم شکسته خیلی با دل شکستم برات دعا میکنم عزیزم❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یکساعت دیگه میاد. انقدر که بچه ها اینجا لطف دارن و میپرسن خداشاهده شرمنده شدم. ما خودمون آمادگی منفی ...

ایشالله که مثبته عزیزدلم... خیلی خوبه ازاین لحاظ که امادگی داری من فقط مثبت فکرمیکردم داغونترشدم. 

عزیزدلم میدونم کاملا چی میگی فداتشم منم اصلا دلم نمیخواست بگم چقدر بچه هاهم ناراحت شدن😔😔