2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقت ها نمیشه غصه نخور یکی از دوستام میگفت یبار ال دی خوردم کل ماه رمصون روزه بگیرم بهم نساخت کل ...

خخخ عجب شانسی داشته. منم امسال اینطوری شدتقریبا. 

وای وقتی انوکسامیزنما بعدش پریودی ببخشیدتوام میمرم وزنده میشم کلی خونریزی میشه. انگار رقیق میکنه همش میاد

خخخ عجب شانسی داشته. منم امسال اینطوری شدتقریبا.  وای وقتی انوکسامیزنما بعدش پریودی ببخشیدتوام ...

شما الان پریود شدی

من سه روزه داروهاموپقطع کردم ولی هنوز نیومده,

گرمی هم میخورم به نظرت چیکار کنم؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اها در صورت هایپر اینارو میخورن نمیدونستم ممنون عزیزم

آره عزیزم، قبل از تخمک کشی از دکترم پرسیدم اینا رو قبل از تخمک کشی هم بخورم گفت نه بعد از تخمک کشی بخور، تو برگه راهنمای بعد از عمل تخمک کشی زده بود اینا رو بخورید.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه عزیز پونزدهم. دو روزه بودن گلم. دیروز تعطیل بود دکتر امروز برام نوشت

اهان. من جنین پنج روزه انتقال دادم. امروز روز دهممه به نظرت برم آزمایش بدم؟ روزی که انتقال دادیم هم باید جزو روزها بشماریم دیگه؟

سلام مهربونم. ساعت سه. خدا شاهده شرمنده ی محبت بچه های اینجام دلم نمیاد جواب منفی رو بگم ناراحتشون ک ...

ایشالا که با جواب مثبت خوشحالمون میکنی 

چیزی نمونده فقط به اندازه ۱۰۰ سال طول میکشه

شما الان پریود شدی من سه روزه داروهاموپقطع کردم ولی هنوز نیومده, گرمی هم میخورم به نظرت چیکار کنم؟ ...

اره عزیزم من دارم پریودمیشم. من همیشه از انتقال میدم جلومیزنه پریودیم نگو اون لکه هم پریودبوده😂😂

زعفرون دم کن بخور, سه روزهم اسپرین بخور

روی سلامتی بچه تاثیر نداره عزیزم. اگه روی کروموزوم y باشه به فرزند پسر ناباروری منتقل میشه که خیلی ن ...

چه جالب 

نسل سوم نشون میده یعنی منظورت بچه نوه مامیشه؟

چه بیماری هایی ژنتیکی انتقال داده میشه؟

یا رب العالمین
سلام عزیزم رفتی ازمایش?? چیشد؟؟ 

نمی دونم چرا از همین الان نا امیدم سری قبل از همون اول خودمو مثبت می دونستم ولی با ازمایش بدجور تو ذوقم خورد الان همش با خودم میگم من که میدونم منفیه😥

خدایا شکرت