2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
چطور؟

عزیزم شما رویان میرفتی دکترت کی بود؟

من تا حالا دکتر قاضی بود الان میگن رفته نمی دونم کی خوبه باهاش نوبت بگیرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزززززز دلم. فرشته هاتو آوردی خونه مبارکههههه😍😍😍 من گفتن سه زنگ بزنم برام تلگرام کنن عزیزم

انشالله به حق پنج تن به همین ماه عزیز جوابت مثبت باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خیلی لطف کردی عزیزم که جواب دادی. پس حتما میگم به دکتر هم هیسترو رو هم هچینگ رو. توکل به خدا

چند بار انتقال داشتی عزیزم ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

[QUOTE=188483944]ناامیدنیستم ولی واقعاروح وخسمم خسته اس نگاه چقدرچاق شدم ازاین داروها. همسرم میگه اینحورمیکنی نمیخواد ...[/QUOTE ای گفتی اون چاق شدنه درد بزرگیه که تحت هیچ شرایطی هم آدم لاغر نمیشه. بنده خدا همسر من فوق العاده شکمش بزرگ شده هرچقدر هم ورزش می کنیم روی هیچکدوممون اثر نداره. کاش روش لاغر شدن در اثر استفاده از داروهای هورمونی رو هم بهمون آموزش میدادن

سینافکت یخچالیه میخام بدونم یه روز بیرون باشه اثر دارو از بین میره

اگه یه روز بیرون بوده دوباره بخر و الکی به خودت استرس نده.

بعد همش باید بگی سالم بود نبود

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
داردهای یخچالی بیشتر از یه ساعت نیم ساعت بیرون باشه دیگه فایده ندارن

مرسی گلم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم شما رویان میرفتی دکترت کی بود؟

عزیزم من دکترم حافظی بود ولی حتی یه بارم باهاش سونو نشدم...بچه های اینجا خیلی از دکتر مشایخی راضی بودن من خودمم یه بار باهاش ویزیت شدم و واقعا باحوصله جواب سوالامو داد معلوم بود دکتر باتجربه و کاربلدیه به نظرم مشایخی خوبه...

اگه یه روز بیرون بوده دوباره بخر و الکی به خودت استرس نده. بعد همش باید بگی سالم بود نبود

چون فقط یه روز از تزریق باقی مونده پرسیدم

یه امپول پر دارم ک یه روز بیرون مونده الانم فقط برای یه تزریق احتیاج دارم

هر سینافکتی ده روز جواب میده حالا باید برای یه روز تزریق، برم یه جدید بخرم

باشه حتما میخرم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من دکترم حافظی بود ولی حتی یه بارم باهاش سونو نشدم...بچه های اینجا خیلی از دکتر مشایخی راضی بو ...

خیلییی ممنونم عزیزم دیگه نزدیکه نی نی بیاد😘😍😍😍😍

الهی سالم بغلش بگیری خیلی دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چطور؟

يكي از بچه ها كفت انتقال اول  منفي شدم رفتم پيش عليرضايي كفته چون يه سلول بر ميدارن  كلا٤٠ درصد  شانس موفقيت داره تو تعيين جنسيت ميشه ٣٠ درصدخدا كنه من مثبت بشم چون ديكه جنين ندارم

یه بار داشتم بهمن ماه که منفی شد. فقط دو تا جنین مونده برام بخاطر هزینه های زیاد در توانم نیس دوباره از اول شروع کنم. برا همین میخوام تلاشمو بکنم که تا جایی ک ممکنه موانع رو بردارم باقی که همه چی دست خداست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

تو تاپیک ای وی اف های 99 بچه ها میگفتن یزد نتیجه گرفتن هزینه هاشم خییییلی پایینه نسبت به اینجا. یکم دلم گرم شد که اگهههه زمانی خواستیم شروع کنیم بریم اونجا ولی خب راه خیییییلی دوره فک کنم اونم عملا ممکن نباشه برامون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱