2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
آره قطعا مشکل دلارام اینا ژنتیکی نبوده.  من بیشتر نگرانه مواقعی ام که با مراقبت فقط یه درصد کم ...

سلام چطوری خوبی 

واای من اینروزا خیلی بیقرارم همش استرس دارم همش در حال سرچ کردنم 

دلم ارامش میخواد که خیلی ریلکس برم واسه انتقال 

کاش اوضاع کرونا خوب بود قبلش مسافرت میرفتم حال و هوام عوض میشد

تازه اخر خرداد انتقالم عست تا اون موقع بخوام اینقدر بی قرار باشم فکر کنم به انتقال نرسم دیگه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم چشم. خودم که از درد پریود و استرس دو سه ساعت بیشتر نخوابیدم

چی شد رفتی آزمایش؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چطوری خوبی  واای من اینروزا خیلی بیقرارم همش استرس دارم همش در حال سرچ کردنم  دلم ا ...

سلام عزیزم

حالت کاملا طبیعیه

مگه یکی دو هفته پیش منو یادت نیست چه پیامایی درمورد کنسل کردن سیکل میزاشتم

فکرمیکردم نمیرسم و همه چی قاطی پاطی شده درحالی که الان اروم شدم

تو هم چون تازه دارو گرفتی و درگیر ازمایشای ایمنی شدی الان ذهنت درگیره

انشالله درست میشه. الکی هم سرچ نکن هر چی رو باید میفهمیدیم من و تو فهمیدیم😍 وضعیتمونم پیچیده نیست ریلکس کن. بسپار ب خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دماشو ببین رو کارتون زده 

سینافکت یخچالیه

میخام بدونم یه روز بیرون باشه اثر دارو از بین میره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
/ نه اصلا چیزی نگفت چون عکسم نرمال بود  شاید اگه سه انتقال منفی میشدم بعد پیشنهاد میدادن بهم ...

خیلی لطف کردی عزیزم که جواب دادی. پس حتما میگم به دکتر هم هیسترو رو هم هچینگ رو. توکل به خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روی سلامتی بچه تاثیر نداره عزیزم. اگه روی کروموزوم y باشه به فرزند پسر ناباروری منتقل میشه که خیلی ن ...

اخی چه رشته ی جذابی خوندی😍

اینا تو ازمایش کاریوتایپ مشخصه دیگه؟ ما کاریوتایپ دادیم خداروشکر مشکلی نداشتیم

با این وجود بعضی از ارولوژها میگن یه سری مشکلات ژنتیک هست ک درحال حاضر ازمایشی ندارن. یعنی صرف اینکه کاریوتایپ خوب باشه کافی نیست

ماهنده جون  رفتی برای آزمایش؟

ساعت ٧/٤٥ مامان شدم😍 انشاالله با دعاهاتون♥️ مرسي عزيز دلم🌷

سلااام خوبی                 اینا انرژی مثبت بودن فرستلدم براخودت و جنین ها......ان شالله که مثبت میشی....میگم انتقال چطوری بود چقد طول کشید چند مرخص کردن

عزیزم منم خیلی به این قضیه فک کردم. راستش اگه شرایط شوهرش با مراقبت بهتر شد و تونستن اسپرم سالم پیدا ...

من اون حرف زینبی جون ذهنم رو درگیر کرده.از اونجا که آزمایش ژنتیک شوهرم مشکلی نداشت . نمیدونم کدوم کاربر بود بحث نازایی ژنتیک بود زینبی جون بهشون گفته بود شاید اگه تعیین جنسیت کنین و جنین پسر انتقال بدین مثبت بشین. شاید برا ما هم چون جنین پسر بوده مثبت شدم. نمیدونم والا. هر دفعه یه چیز جدید میفهمیم که ادم رو نگران میکنه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

سلام بچها خوبین؟من رویان میرم تا حالا دکترم دکتر قاضی بود الان میگن رفته دکتر خوب تو رویان کیه باهاش نوبت بگیرم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم بچه های توی تاپیک یه سری پیش ایشون میرفتن ‌و ازش راضی نبودن اصلا بازم شما یه تحقیقی بکن.. ...

عزیزم شما رویان میرفتی دکترت کی بود؟

انشالله که به حق این شبای عزیز مثبتی. برای منم دعا کن فردا عمل پانکچر دارم‌ گلم التماس دعا 

مرسی عزیزن.انشالله کلی جنین های تپل مپل برات تشکیلشه به حق علی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام بچها خوبین؟من رویان میرم تا حالا دکترم دکتر قاضی بود الان میگن رفته دکتر خوب تو رویان کیه باهاش ...

@زینبی_بابا