2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست
عزیزم شما چندتا جنین انتقال دادین؟مشکل همسرتان درچه حدی بود؟چندمین بار بود میکرو انجام دادید؟

همسرم الیگو اسپرمی شدید بود در حد صفر واریکوسل هم داشت که عمل گرد کلا تا یکسال صفر شد همه چی.یبار تو جنوب با تسه ازش اسپرم گرفتن و میکرو کردیم که ۵ تخمک داشتم که ۴ تا جنین شد اما خب رشدشون فقط تا روز ادامه داشت بعدش از بین رفتن.بهمون گفتن فقط با جنین اهدایی جواب میگیرین قبول نکردیم چند تا مرکز دیگه هم همین رو گفتن دیگه رفتیم رویان اونجا خدا رو شکر روز پانکچر من شوهرم ۵ میلیون اسپرم تو نمونه داشت به مورفوی بین صفر و یک و تحرک ۳ درصد برا اولین بار.دیگه نیازی به تسه نشد و ۹ تا جنین داشتیم که انتقال سومم و با آخرین جنینام مثبت شدم .سه تا جنین انتقال دادم یه دو روزه و دوتا ۵ روزه.

ان شالله قسمت همه دوستان

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@ماهنده    

وای ماهنده جون کلی استرس دارم واسه آزمایش فردات

ان شاالله که مثبته جوابو گرفتی حتما خبرم کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به نظر من که برو من با یه انتقال منفی رفتم  هم ایمنی مشکل داشت هم انعقادی  هیسترو هم کرد ...

طوطیا جان از قبل احتمال میداد دکتر ک رحمت مشکلی داشته باشه؟ میخوام ببینم منم ب دکتر پیشنهاد هیسترو بدم یا خودش ممکنه بگه. من فقط ۲ تا جنین دارم میخوام مشکلی نمونده باشه دیگه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همسرم الیگو اسپرمی شدید بود در حد صفر واریکوسل هم داشت که عمل گرد کلا تا یکسال صفر شد همه چی.یبار تو ...

دلارام جان هیچوقت از اینکه مشکل اسپرم ژنتیکی باشه نترسیدین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه  ۲۴سالمه. و مشکل، کم تحرکی اسپرم همسرم هست . ۲ساله نتیجه نگرفت ...

انشالله به زودی مادر میشی عزیزم 

شایدم مامان دو قلوها شدی😉😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
روز اخر پریودی زیر دوش با کف دست از زیر بغل بصورت دایره وار بیا جلو تا نوک سینه غذه غیر عادی نباید ب ...

اهان ممنون عزیرم چک میکنم ولی میدونم عین رحمم ریزکیست دارم توسینم یکبار رفتم. ای خدا خودت رحم کت لاقل مریض نشیم این دردهای روحیمون بسه واقعا بعدهربارمنفی شدنه. منم امروز دارم پریودمیشم کلاهیچ6روزنشد روزه بگیرم امسال😭😭😭

@ماهنده     وای ماهنده جون کلی استرس دارم واسه آزمایش فردات ان شاالله که مثبته جوابو گر ...

سلام عزیزم چشم. خودم که از درد پریود و استرس دو سه ساعت بیشتر نخوابیدم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
الهی به امید تو  من دارم میرم برام خیلی دعا کنید توکلم به خداس.  التماس دعا. 🥺🥺🥺🥺🥺 ...

برو عزيزم خدا پشت و پناهت😘😘 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دلارام جان هیچوقت از اینکه مشکل اسپرم ژنتیکی باشه نترسیدین؟

عزیزم منم خیلی به این قضیه فک کردم. راستش اگه شرایط شوهرش با مراقبت بهتر شد و تونستن اسپرم سالم پیدا کنن احتمالا نازاییش ژنتیکی نبوده و در عین حال حتی اگر نازایی ژنتیکی باشه وقتی بارداری داشتن نسل های بعدشون با پیشرفت علم قطعا راحت تر باردار میشن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰